Eski Türkiye neden artık yok?

Derler mi derler.
Kardeşim seni Youtube'da takip ediyorum videolarına neden dislike bu kadar fazla oluyor gerçekten anlamış değilim.

Çoğu insan hayatta bir başarısı olmamasından ve kendi egosunu tatmin edememesinden dolayı başkalarına sataşma, onun ruhsal durumunu kötü hale getirerek kendisini eğlendiren eğilimlere yönelebilir. Böylelikle o değersiz ve beş para etmez yaşamının önemli olduğu hissine kapılır. Günümüzde sosyal medya gibi bir imkanı bulan bu insansı yaratıklar sadist ve aşağılayıcı davranışlarını rahatça yapmaktan gayet memnun. Gülmek ve eğlenmek dışında başka insani yönü bulunmayan bu şahıslarla doğru düzgün konuşarak baş edemezsin. Hayatta tek çözüme bağlı değilsin, müsait zamanlarını kendin hakkında düşünerek başka başarılı yanlarını ortaya çıkarıp geliştirebilirsin. Her zaman ikinci bir seçimin aklında bulunsun.

My Little Pony nedense ben de çok severdim. Neden çok gömüyorlar ben de anlamadım. Tekrar verilse tekrar izlerim.

Hocam ne diyorsunuz, PC aldıktan sonra oyuna girmiyorum diye (her gün) 7-8 arkadaşım hatta PC’si olmayanlar bile dalga geçtiler (okul açıkken), bende son çare arkadaş çevremi ipsiz sapsız boş beleş yaşayan PC’nin oyundan başka hiçbir işe yaramadığını düşünen tipler vardı, bir gün sabrım tükendi bende sınıf hocasına gittim “hocam benim yerimi değiştirebilir misiniz?” dedim, çalışkanlardan birinin yanına oturdum, eski arkadaşlarıma artık selam bile vermiyorum.

PC’yi canım isteyince açıp oyunumu oynuyorum sonra sıkılınca kapatıyorum

Şu anki halimden çok memnunum keşke daha önce yapsaymışım diyorum, onlar yüzünden 10. sınıfta derslerime çalışamadım ortalamam pek yüksek olmadı.

Neyse ki artık kurtuldum, zararın neresinden dönülse kâr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…