Eski Türkiye neden artık yok?

Eğitim sisteminin her yıl daha da kötü hale gelmesi, ekonominin her yıl gerilemesi ancak görünüş olarak insanları kandırmaları, Dinlerin arkasına saklanıp her işlerini yapmaları ve söylenen olur ise çeşitli çeşitli iftiralar atmaları vb. liste uzar gider. Kimse huzurlu bir dönemde değil, şu anda anlayış biçimi 'eşek gibi çalış ve çeneni kapalı tut' tarzında. Değişebilir ve bunun yolunu herkes iyi biliyor, o zamana kadar bu tarz şeylere alışık olmanız lazım. Bu yüzden okula geri dönmeyi düşünmüyor değilim, Veteriner rahatlıkla olabilirim veya benzeri Tıp sektöründe bir çalışan. Bu sayede Çin-Japonya-Almanya-Kanada gibi refah olarak üst seviye ülkelerde yaşayabilirim. Sana önerim her seferinde bu tarz endişelere kapılmaman, askerliğe gidersen eline silahı direkt verecek değiller. Verseler dahi gerçek mermi olmuyor, sen askeri eğitim alıyorsun asker olmuyorsun.

Hocam sanki önceden çok mu birleşiktik'de bölündük zaten bölünmüştük sağcı diye solcu diye alevi diye sünni diye.
Yine de kimse bu kadar birbirine düşman olmamıştı. Saygı vardı. Artık ne saygı, ne sevgi var. Daha da kötüsü tecavüzcüsü, çocuk katilleri vs. şaşırılacak derecede arttı. Yobazlık aldı başını gitti. Büyük, küçük demeden herkes siyasetçi oldu ve ayrıştı. Bunlar yetmiyormuş gibi keyiflerimize de göz diktiler. Parmak atmadıkları yer yok. Söylenecek çok söz var da, söylemeye halim yok. :)

HC kısmına baktım fakat normal klasik +18 sitedeki şeyler çıkıyor.

Adult kısmı hadi neyse de o başta yazıklarım da hiç de kabul edilebilir şeyler yok diye hatırlıyorum. Eskiden VPN gerekmiyordu. Yazıyorduk Google amcaya giriyorduk. Her ne kadar pislik yuvası olsa da meme kültürü buradan çıkmıştır.

Moderatör isterse banlayabilir hiç sıkıntı değil ben bunu yazmassam deliririm. 12 yaşındayım ve bu foruma bilgi için girdim. Erdem abiye üzgünüm bende sırf kekeliyorum diye arkadaşlarım dalga geçiyor (hepsi değil benim bir tane can kardeşim gibi arkadaşım var her türlü yanımda). Hükümeti ve politakıyı bu yaşımda iyi bilirim. Ama küçük olduğum için karışmam. Sendeki psikoloji bende de var ve ben çözüm olarak artık dalga geçenleri arkadaşımla okulda dövüyoruz. Biliyorum çözüm bu değil. Ben bu yaşımda isyancıyım (Allah'a değil, dünyaya)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı