Eski Türkiye neden artık yok?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İnsanları bu kadar takarsan bu hayat çekilmez bir çile haline gelir, boş ver kim ne diyorsa desin. Tek becerisi milleti eleştiren bu kitle kendini mükemmel sanmaya devam etsin.

Yine Erdem, yine durduk yerde 15-16 yaşından bahsetmesi, yine çizgi film muhabbetleri. Özet geçer misin Erdem bana konuyu? İnsanların neden değiştiğini mi soruyorsun?

Cevap:18 yıldır itina ile ülkeyi ayrıştırmak için fazladan mesai yapan ve laikliği yok etmeye çalışan hükümetin üstün başarısı. Ötekileştirme politikaları ile milleti parça parça böldüler.

Son düzenleme:
Ayrıca sosyal medya denetlenecekmiş. Insanların özgürlüğü elinden tamamen alınacak yani. Öyle anlıyorum ben...
Bu kesinlikle olması gereken bir olay. Geç bile kaldılar. Gidin bakın Avrupa'ya; sosyal medyada yalan haber, iftira, hakaret vb. şeylerde kaç ay hapis ve kaç bin Euro ceza kesiliyor.

Sanal ortamda birisini eklediğiniz zaman, onlar size "Kimsiniz?" Diye şüpheci sorular sormazdı. "Merhaba" veya "Selam" yazıp, kolaylıkla insanlarla tanışabiliyordunuz.
Bu durum bizim ülkemize ait bir şey değil, tüm Dünya'da böyle. Bazı yerlerde daha az, bazılarında daha çok olabilir. Ama her yer böyle. Çünkü güven azaldı ve açıkçası bu hiç iyi değil.

İsteyen istediğini izler, bu zevk meselesi. Onlar ise kendilerinin sevmediğini illa karşımdaki de sevmeyecek havasında olan tipler. Zaten o şahıslar genellikle kendilerini kral gören kişilerdir. Takma onları kafana...

Hocam sanki önceden çok mu birleşiktik'de bölündük zaten bölünmüştük sağcı diye solcu diye alevi diye sünni diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…