Eski Witcher oyunlarını oynamadan Witcher 3'e başlamak

  • Konuyu başlatan Wero
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 3B
W

Wero

Ziyaretçi
İlk 2 oyununu oynamadım serinin. Cadılar bayramında eğer indirim olursa Witcher 3 almayı düşünüyorum. Hikaye açısından pek bir şey kaybeder miyim :D
 
Arada ufak tefek kayıpların olur. Ama her karakteri sözlükten okursan çok bir şey kaybedeceğini düşünmüyorum. Sadece bazı olayları tam olarak anlayamazsın.
 
Önceki oyunların hikayelerinin özetlerini okuyun diyorlar genelde. Ben Witcher 3'ü yaklaşık 20 saat oynadıktan sonra indirimde Witcher 2'yi de aldım ama henüz oynamadım.
 
Çok sıkıntı olmaz bence ben 1-2 oynamadan direk 3 ü oynuyorum şuan oldukçada zevkli geçiyor ve hikayeyi anlayabiliyorum.
 
Başlarda biraz sıkıcı gelebilir ve bir kaç diyalog kaçırırsın. Benim tavsiyem hepsini alman yönünde. Toplam 40 lira civarı tutması lazım indirimde.
 
Hocam daha yeni Witcher 1 ve 2 oyununu bitirdim. Grafiklerine aldanıp da oynamayayım demeyin. Ben de Witcher evrenine üçüncü oyunda girdim ama önceki oyunları bitirince hikaye kafamda oturdu. Zamanınız varsa birinci oyundan başlayın derim.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı