Eskişehir Teknik Üniversitesi'nde Fizik mi Yoksa Ege Üniversitesi'nde Fizik mi?

Eskişehir Teknik Üniversitesi (ESTÜ) ve Ege Üniversitesi'nde fizik okumayı düşünüyorum. İki üniversitenin bulunduğu şehirler hoşuma gidiyor, fakat diş teli tedavim nedeniyle 1-2 ayda bir İstanbul'a gitmek zorunda olduğum için Eskişehir, tercih olarak biraz daha ağır basıyor.

Ancak, ESTÜ Fen Fakültesi hakkında internet üzerinden pek bilgi bulamadım. Tek bulduğum bilgi, üniversitenin Anadolu Üniversitesi'nin içerisinde bir kampüste olması. Fakat Anadolu Üniversitesi'nin imkanlarından faydalanıp faydalanamayacağımız konusunda hiçbir bilgi bulamadım.

Orada okuyan veya bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar, beni bilgilendirebilir mi?
Seçim yaptın mı veya araştırmaların sonucu hangisi daha mantıklı geldi? Ben de Estü Ege Gazi arasında kaldım fizik için.

Seçim yaptın mı veya araştırmaların sonucu hangisi daha mantıklı geldi? Ben de Estü Ege Gazi arasında kaldım. Fizik için.

Ben Tekirdağ Namık Kemal'e girdim hocam bilgisayar programcılığındayım 2 yıllık DGS ile 4 yıllığa geçeceğim. Fizik okumayı düşünüyosan teknik üniversiteler daha öncelikli olabilir senin için. Eskişehir öğrenci açısından daha iyi gibi gözüküyor uzaktan, sorduğum pek çok kişi bunları anlattı bana.

Merhaba @yamankm. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu 2 yıllık Bilgisayar Programcılığı bölümünü mü kazanmıştınız, hayırlı olsun.

Merhaba @694548. Ege Üniversitesi Fizik bölümü daha prestijli diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı