Eskişehir'de TurkNet kullanılır mı?

Coze

Decapat
Daha fazla  
TurkNet şu anda oturduğum mahalleye 35Mbps ve 8Mbps upload destek veriyor 99₺. Sizce alınır mı yoksa başka sağlayıcılara yönelmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
TurkNet'i çok fazla öven insan var ama ben bir kere onlardan hizmet almaya kalkıştım ama bin pişman oldum, son firma olsa internetsiz gezerim öyle diyeyim. 5-6 Senedir Superonline kullanıyorum, biraz tuzlu fiyatları ama şükür hiç başım ağrımadı. Tabi ki bütçenize göre hareket etmek gerek. TurkNet'i iyi araştırın derim, TT'den de uzak durun ama altyapısı kötü Eskişehir'de. Bende Eskişehir'de yaşadığım için biliyorum

TurkNet'i çok fazla öven insan var ama ben bir kere onlardan hizmet almaya kalkıştım ama bin pişman oldum, son firma olsa internetsiz gezerim öyle diyeyim. 5-6 senedir Superonline kullanıyorum, biraz tuzlu fiyatları ama şükür hiç başım ağrımadı. Tabi ki bütçenize göre hareket etmek gerek. TurkNet'i iyi araştırın derim, TT'den de uzak durun ama altyapısı kötü Eskişehir'de. Bende Eskişehir'de yaşadığım için biliyorum.

İlk ay bedava ve sonradan iade garantisi vesaire olduğundan dolayı bir deneyeceğim sanırım denemekden zarar gelmez gibi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı