Esnaf tarafından dolandırıldım

TheNoblesT.R

Hectopat
Kasada olan dönüştürücü bozulduğu için yenisini almak için çarşıya çıktım. Bir tane bilgisayar parçaları satan bir dükkana girdim ve adama sordum bu dönüştürücüden var mı diye var dedi fiyatı 100 TL dedi. Ben de aldım eve geldim taktım ama çalışmıyor. Yarın gidip adama söylesem para mı verir mi ya da değiştirir mi?

Kasada olan dönüştürücü bozulduğu için yenisini almak için çarşıya çıktım. Bir tane bilgisayar parçaları satan bir dükkana girdim ve adama sordum bu dönüştürücüden var mı diye var dedi fiyatı 100 TL dedi. Ben de aldım eve geldim taktım ama çalışmıyor. Yarın gidip adama söylesem para mı verir mi ya da değiştirir mi?
2-3 kişi git.

Nazik bir dille ürünün çalışmadığını ve değiştirmek istediğini belirt. Adam orada deneyecektir. Denediğinde çalışmazsa zaten değiştirir muhtemelen. Dolandırıldım demen biraz ağır olmuş. Bilerek satmamıştır belki de.

Hocam satıcıya daha sormamışsınız yaşadığınız sorunu nereden dolandırıcı olduğunu anladınız?

Millet hakkını aramaya, bozuk çıkan ürünü satın aldığı yere söylemeye korkar olmuş. Yani mantıken bozuk çıktıysa değiştirmesi gerekiyor. Tabii mahalle bilgisayarcısının işi belli olmaz.

Baban çok sinirli biriyse sakat olabilir. Yok mu bir polis akraban veya komşun? Hemencik çözülür.

Ne diyorsunuz kanka siz ya :D
Saçmalamayın yahu. 100 liralık parça diyor adam. Ne polisi. Adam zaten dolandırmamış konu sahibi dolandırıldığını sanmış. Belki de kendi kasası bozuk adamın malına laf atıyor ne biliyorsunuz. Polisle gidin diyorlar ya ahahah :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı