Esnaftan PS3 Satın Alma

PsychoStriker

Hectopat
Katılım
28 Mayıs 2016
Mesajlar
17
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar ben yurtdışında yaşıyorum. Bir haftalık Türkiye'ye geleceğim. Bu önemli değil ama hemen konuya geçeyim. Arkadaşlar ben biraz internetten baktım esnaftan PS3 400 TL'ye bile var. Ben bizim Türkiye'de oturduğumuz yerdeki herhangi bir esnaftan bir PS3 alacağım. İki tane buldum, sizce hangisini alayım? Bana slim daha yatkın gibi geldi, hem 400 TL hemde 120 GB. Ama emin olamadım şimdi alsam mı buradan? Şunu söylemek istiyorum ürünleri adam sahibinden.com'a da atmış. Ürün İthalaat garantili o önemli değil zaten. Ama diyor ki 2.el garantili bu ne anlama geliyor? Kullanılmış ürün mü? Şimdi uzun lafın kısası söyleyeceklerim: Slim modelini alayım değil mi, ürün sıfır mı, ürünler kırık mı? Herhangi başka bir söyleyeceğiniz varsa söyleyebilirsiniz bende memnun olurum.

NOT: Hemen yukarıdakilerin özetini geçeyim. Ürün sıfır mı ve slim modelini mi alayım? Ve ürünler kırık mı? Ayrıca Pendik'teki farklı esnaflardan ürün tavsiyeleriniz varsa bekliyorum. Bide oynayacağım oyunlar The Last Of Us, Beyond Two Souls, Uncharted 3 vs. Teşekkürler.

Slim 120GB
Superslim 12 GB
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ama diyor ki 2.el garantili bu ne anlama geliyor? Kullanılmış ürün mü?
2.el kullanılmış ürün demek. 12 GB tavsiye etmiyorum, 120 GB olan ise ürünün açıklama kısmına 40 GB yazmış ama başlığında 120 GB yazıyor güvenilir midir bilmiyorum daha iyi bir yerden almanızı tavsiye ederim.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı