Esonic G41 anakarta işlemci önerisi

Bütçe
100-180

DarKDayS6

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Sistemime işlemci alacağım. Ekran kartım: MSI GT730 2 GB DDR3, anakartım: Esonic G41 1333MHz DDR3 775 pin. Buna uygun işlemci önerir misiniz darbogaz yapmayacak, 4 çekirdek? Bütçe: 100-180.

Merhaba dostum, Anakartın 775 pin söketli işlemci destteklediği için şu siteyi gözden geçirebilirsin;

Üst kısımdan LGA 775 seçeneğine tıklayarak 775 söket tüm işlemcilerin performans sıralamasını göreceksin. En performanslısından en düşük performanslısına. Merak ettiğin işlemcinin üstüne tıklayarak Çekirdek veya Güç tüketimi gibi seçeneklere ulaşabilirsin buna göre seçimini yapablirsin.

Xeon işlemciler sıkıntılı. Alıp da çalıştıramayan, çalıştırınca ısınma sorunu olan çok kişi var. Technopat'ta bile vardı konu.

Core2 Quad Q8200 ve üstü işlemcileri alabilirsin. Q6600 almayın, çok öneriliyor eski konularda, ama yıl 2021, neredeyse kardeşim yaşında işlemci.

Xeon işlemci önermem.

1-Sunucu işlemcileridir(Ev kullanıcısı için tasarlanmadı)
2-OC yapmazsanız gücü düşüktür
3-OC ayarının tutturulması zordur
4-Ekstra soğutucu almadan kullanılmaz

Xeon işlemciler sıkıntılı. Alıp da çalıştıramayan, çalıştırınca ısınma sorunu olan çok kişi var. Technopat'ta bile vardı konu.

Core2 Quad Q8200 ve üstü işlemcileri alabilirsin. Q6600 almayın, çok öneriliyor eski konularda, ama yıl 2021, neredeyse kardeşim yaşında işlemci.
Nasıl 8GB DDR2 RAM yaptınız😱?

Anakartım P35 yongasetli. Asus'un (zamanında) en üst düzey anakartlarından biri bu. 8GB DDR2 destekliyor.
Benim sistemim bu şekilde:
1616687665518.png

R7 240 alacağım ve 120 GB SSD alacağım. Sence en uygun işlemci ne olur? Quad 9650 çok pahalıya satılıyor :(.

Merhaba dostum, Anakartın 775 pin söketli işlemci destteklediği için şu siteyi gözden geçirebilirsin;

Üst kısımdan LGA 775 seçeneğine tıklayarak 775 söket tüm işlemcilerin performans sıralamasını göreceksin. En performanslısından en düşük performanslısına. Merak ettiğin işlemcinin üstüne tıklayarak Çekirdek veya Güç tüketimi gibi seçeneklere ulaşabilirsin buna göre seçimini yapablirsin.

Bu siteden bakabilirsin.

Benim sistemim bu şekilde:
Eki Görüntüle 940691
R7 240 alacağım ve 120 GB SSD alacağım. Sence en uygun işlemci ne olur? Quad 9650 çok pahalıya satılıyor :(.
Q8300 yeterli olacaktır. Bulabileceğiniz en ucuz Core2 Quad 8000 işinizi görür.

Ben Q9505'i 60 liraya almıştım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı