Esporcu başvurusu nasıl yapılır?

onurbayrak123

Hectopat
Katılım
9 Temmuz 2020
Mesajlar
233
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba ben 22 yaşındayım. İstanbul üniversitesinde okuyorum. Ve bir yerden başlamak istiyorum. Amatör de olsa turnuvalara katılmak ve yükselmek istiyorum.
Nereye başvuru yapmam lazım? Hangi takımlar oyuncu alıyor?

Başvuru formu atabilirsiniz güncel olanlardan. Veya İstanbul'da ise direkt o kurumun, takımın ofisine gidebilirim.

Seviye ( CS:GO supreme)
LoL West ( Platinium)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Küçük yaştan başlasan olabilir derdimde maalesef 30 yaşında emekli olanlar biliyorum şimdi başlasanız bile en fazla hobi olarak yapabilirsiniz daha ilerisi zor. Önce espor lisansı almanız gerekiyor internetten gerekli belgelere vb bakabilirsiniz ondan sonra ajanslar var Beşiktaş'ın vb onları da bulabilirsiniz kursları vardı sanırım iletişime geçip gerekli bilgileri alabilirsiniz. Vede her zaman tek oyuna ağırlık verin böyle iki tür oynayarak bir yerlere varamazsınız rakipleriniz hep sizden önde olur.
 
Rankın düşük,en azından lol için konuşuyorum.Ayrıca bizim buraya atmamız değil bu işi senin kovalaman lazım.Belki de sevmeyeceksin gideceğin takımın ortamını.Ayrıca ismini duyurman gerekiyor,senin gibi tonlarca insan,hatta alttan yetişenler var.Özetle,her şey sende bitiyor,etrafımdaki esporcu arkadaşımın işi öyle sürmüştü.
 
Yanlış anlamayın ama CSGO'da supreme iyi bir rank değil. Hele espor için bir yere gidip de rankım supreme derseniz gülüp geri yollayacaklardır. Faceit'da 10 level olamadan zor.
 
Yanlış anlamayın ama CSGO'da supreme iyi bir rank değil. Hele espor için bir yere gidip de rankım supreme derseniz gülüp geri yollayacaklardır. Faceit'da 10 level olamadan zor.
Ben de onu anlatmaya çalıştım,o kadar çok insan var ki böyle hayal kuran.Her ranked atan insan esporcu olmaya çalışıyor.
 
Kardeşim beni yanlış anlama istedikten sonra hiçbir şey imkansız değil ama yaşın belirli bir seviyeye gelmiş bu saaten sonra gerçekten ömür boyu yapabileceğin bir mesleğe odaklan e spor 50-60 yaşına kadar yapılacak bir spor değil vaktini boşa harcamış olursun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı