Eşyalarımı gözümün önünde görmezsem tedirgin oluyorum

Makaleler
4
Merhabalar. Bende şöyle bir durum var. Mesela 3 tane ayakakabım varsa onları içeri alıyorum ki gözümün önünde gördükçe rahatlıyorum. Kıyafetlerimi yıkamaya attıklarında çok tedirgin oluyorum ve geri çıkartmaları için kızıyorum ama malum :D . Bu sorunumun adı nedir?

Merhabalar. Bende şöyle bir durum var. Mesela 3 tane ayakakabım varsa onları içeri alıyorum ki gözümün önünde gördükçe rahatlıyorum. Kıyafetlerimi yıkamaya attıklarında çok tedirgin oluyorum ve geri çıkartmaları için kızıyorum ama malum :D . Bu sorunumun adı nedir?

Eşyalarınıza çok bağlanıyorsunuz mesela ben bir şey aldığımda ilk bir hafta örneğin PS4 kimseye vermem kardeşime bile yani kendim oynarım sadece şimdi benden çok oynatıyorum. Küçük kardeşim bu arada.

Ben hırsızlık yaşadıktan sonra bu olay başıma gelmişti. Yaklaşık 2 sene geçti hala her şeyime dikkat ediyorum. Ama sizinki kadar abartı değil, kıyafetini yıkayan karşı komşunsa haklısın kıyafetlerini zaten annen makineye atıyor düşmanın değil. Ayakkabılarını içeri alman gayet normal zaten. Biraz salın hocam bu kadar takıntıya insan kafayı yer.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı