Et yemek cinayet midir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya kardeşim ben vegan değilim. Veganları da savunmuyorum. Ne diye bana saldırıyorsun? Benim demek istediğim şey bu adamların vegan olmasının bir nedeni var. Saygı duymak zorundasın.

Anladım fakat yazıların karşıdan bakıldığında karşıdaki veganmış fikri veriyor.
Değilim. Sadece saygı duymayan insanlardan nefret ediyorum. Saygı duymak zorundasın.
Sırf birinin fanboyusun diye o kişinin fikrini mi savunuyorsun cidden?
Hayır ünlü olduğu için onu örnek verdim. Saçmalama ben adamın oyunculuğunun fanboyuyum kendisinin değil. Ayrıca vegan değilim anlayın şunu.

Veganların bu konudaki motivasyonu çok açık. Hiçbir canlının öldürülüp besin olarak sunulmasına tahammül edemiyor oluşları. Bu yüzden herhangi bir hayvansal gıda tüketmiyorlar. Buna uygun bir hayat tarzı benimseyip beslenmelerini ve hatta giyimlerini dahi buna uygun şekilde yapmaya çalışıyorlar. Ben besin konusunda bunu beceremiyorum, ama kendilerine saygı duyuyorum.
Buna saygı göstermek gerekiyor bana kalırsa. Kötü yorum yapanlara da anlam veremiyorum. Bu bir duruş neticede.

Sonunda ya. Vegan olmayıp saygı duymayı bilen birisi umarım forumda sizi çok daha sık görürüm.

O zaman biz ne yiyeceğiz? Baktığın zaman bir bitkiyi yediğinde bitkinin hayatını çalmış oluyorsun. Aynı kapıya çıkar. Tadı güzelse, yararlıysa ye gitsin

@PanzerTR Kimse seni linç etmek istemiyor. Kimse sana saygı duymadığını söylemiyor. Verdiğim basit bir örnekte bile zekama imada bulunan bir mesaj ile yanıt verdin. Bende aynı üslubu kullanarak sana yanıt verince böyle yanıt veriyorsun.
Ya kardeşim ben vegan değilim. Veganları da savunmuyorum. Ne diye bana saldırıyorsun? Benim demek istediğim şey bu adamların vegan olmasının bir nedeni var. Saygı duymak zorundasın.
Et yemenin cinayet olmadığını en basit örnekle anlatmaya çalıştım sadece.

@Max_Payne
''Çok güzel bir noktaya değindiniz. Bu dünya üzerinde malum kitle hariç et yiyen bütün canlılar bilinçsiz ve düşük zekalı birer katildir. Sanırım bunu duymak istiyorsunuz''

Verdiğin yanıt bu? Linç etmek istemiyordun demek? Peki.
Benim dediklerimden önce haksız yere yazıdıklarımı yarım yamalak okuyup bana boş cevaplar verenler ne diyecek bilemem.
Verdiğinz yanıttan hiçbir anlam çıkmıyor. Kendiniz bile okumadan yazmışsınız.

Verdiğin yanıt bu?
Hayır değil, devamı da var. Nasıl cevap verirsen öyle cevap alırsın.
Linç etmek istemiyordun demek? Peki.
Ben de tam Technopat'da birisi konu açsa da linç etsem diye ellerimi ovuşturuyordum. Üzerine denk geldin. Bütün planlarım suya düştü şuan.(!!)
Benim dediklerimden önce haksız yere yazdıklarımı yarım yamalak okuyup bana boş cevaplar verenler ne diyecek bilemem.
Bu durum beni ilgilendirmiyor. Yanıt veren herkesi aynı gruba dahil etmezseniz daha sağlıklı iletişim kurabiliriz.
Verdiğinz yanıttan hiçbir anlam çıkmıyor. Kendiniz bile okumadan yazmışsınız.
Peki o zaman tartışmanın manası yok. İyi sosyaller .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…