Et yemek cinayet midir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben et yemeyene saygı gösteriyorum, ama et yemeye cinayet diyene saygı gösteremiyorum.
Et yemek cinayet değildir. Zaten vegan insanlar da bunu savunmaz onlar da başkalarının görüşlerine saygılı. Saygılı olmayan zaten duyar kasıyordur. Ayrıca inandıkları gerçek insanların et tüketmesinden çok aşırı et tüketmesi.

Et yemek cinayet değildir. Zaten vegan insanlar da bunu savunmaz onlar da başkalarının görüşlerine saygılı. Saygılı olmayan zaten duyar kasıyordur. Ayrıca inandıkları gerçek insanların et tüketmesinden çok aşırı et tüketmesi.
Aşırı et tüketmek zaten sağlığa da zararlı oluyor, başından mantıksız. 😁

Yine durduk yere katil olduk. Keyfi olarak öldürmüyoruz, protein, kalsiyum gibi şeylerin ihtiyacından dolayı öldürüyoruz. Bitkiler de canlı. Ama onu yiyorsunuz. Ek olarak, yapılan bazı araştırmalara göre bitkiler tüketilirken acıyı hissediyor. Sizce kim katil?

Aşırı et tüketmek zaten sağlığa da zararlı oluyor, başından mantıksız. 😁
''1960'larda yıllık et üretimi 70 milyon ton iken, 2017'de 330 milyon tona ulaştı'' Demek istediğim şey insanların nufusu artıyor evet ama bir yandan obezite ve açgözlülük de artıyor. Fast Food zincirlerinin artmasıyla et tüketimi de çok arttı. Ben burada 1 insandan bahsetmiyorum. Genel olarak tüm insanlardan bahsetiyorum.
Bugün akşam üzeri parkta otururken yanıma bir kedi geldi. Yanımda biraz gezindikten sonra kaldırımın kenarından çıkan böcekleri yedi. Cevap yeterince açık olmuştur sanırım.
Kendi zekanı bir kediyle eşdeğer tutuyorsan gayet açık olmuş.
Lütfen yapma daha iyi örnekler verebilirsin.

Çok dert ediyorsan yeme, senin yerine yiyecek çok insan var :).
Cinayet mi sorusuna gelirsek değil. Allah bize neyi helal neyi haram kıldığını bildiriyor.
Detaylı merak edersen Kur'an da ki hayvanlar ve helal haramlarla ilgili ayetlere bakabilirsin, tamem detay verilmiş.

Çok dert ediyorsan yeme, senin yerine yiyecek çok insan var :).
Cinayet mi sorusuna gelirsek değil. Allah bize neyi helal neyi haram kıldığını bildiriyor.
Detaylı merak edersen Kur'an da ki hayvanlar ve helal haramlarla ilgili ayetlere bakabilirsin, tamem detay verilmiş.
Bu soruyu soran birisi müslüman olabilir mi sence? Bence müslüman değil.
Arkadaşlar beni yanlış anladınız, İslam kurban kesilmesini istediği için böyle bir çıkarımda bulundum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı