Et yemek cinayet midir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır değil, devamı da var. Nasıl cevap verirsen öyle cevap alırsın.

Ben de tam Technopat'da birisi konu açsa da linç etsem diye ellerimi ovuşturuyordum. Üzerine denk geldin. Bütün planlarım suya düştü şuan.(!!)

Bu durum beni ilgilendirmiyor. Yanıt veren herkesi aynı gruba dahil etmezseniz daha sağlıklı iletişim kurabiliriz.

Peki o zaman tartışmanın manası yok. İyi sosyaller :)
Vegan değilim savunduğum şey veganların fikirlerine saygı gösterilmesi ve bu adamların sal*k olmadığını anlamanızı istemem.

İyi sosyaller.

@706143, @aabcc ben vegan değilim. Dediklerimi iyi okuyun @aabcc al sana 1-2 konuşma.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben senin vegan olmadığını anladım zaten, konu sahibi de vegan değil onu da anladım. Sadece aşırı kısmını biraz yanlış anlamışım, sıkıntı değil zaten, ama yazdığım yanlış değil, 1 insan için fazla et tüketmek sağlığa zararlı. 😁

Vejetaryenlik bir tercih meselesi adam eti sevmeyebilir ama günümüzde benim gördüğüm veganlık artık ideoloji olmuş. Gördüğüm veganların çoğu et yemiyorum çünkü et yemek hayvanı katletmektir caniliktir diyorlar. Böyle demeyenlere bir şey demiyorum ama kusura bakmayın sırf et yiyoruz diye bize katil diyorlarsa bende onların fikirlerine saygı duymam.

Yine durduk yere katil olduk. Keyfi olarak öldürmüyoruz, protein, kalsiyum gibi şeylerin ihtiyacından dolayı öldürüyoruz. Bitkiler de canlı. Ama onu yiyorsunuz. Ek olarak, yapılan bazı araştırmalara göre bitkiler tüketilirken acıyı hissediyor. Sizce kim katil?
Öyle bir şey varmı bitkiler acı çekiyor varsa kaynak atarmısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı