Etermine.org'da kazım görünmüyor

bellammy07

Kilopat
Makaleler
1
Herkese iyi Sosyal'ler, hayırlı ramazanlar. Etermine.org üzerinden yaklasık 1 seneye yakın eteryum kazıyorum. Fakat yaklaşık 2 haftadır sorun yaşıyorum. Sistemde normalde çalışıyor görünse de etermine sitesinde aktif herhangi bir kazım görünmüyor.
Açıkçası bu işlerde çok bilgim yok. Ne yapmam lazım? Zaten arkadaşım kurmuştu 3070'li sistem ile 59 mh kazım gücüne sahibim.

Adsız.jpg

Kazım ekranı bu şekilde. Bir hata veriyor gibi ama aynı site üzerinden kazım yapan arkadaşım bende de aynı ama sanırım kazım yapıyor ama sadece sistemde görünmüyor aktif olarak dedi. Sizce sorun var mı buna göre. Normalde 0.15 eteryum kazım yapıldı. Sürekli takip ederdim gün gün siteye girip ama aynı siteye girdiğimde aktif bir kazım olmadığı yazıyor. Sizlere danışmak istedim.

Üzgünüm ama Ethereum Clasic(ETC) havuzunda Ethereum(ETH) kazımı yapıyorsunuz. 😕
Sanırım eth.bat dosyasını etc.bat ile karıştırdınız ve etc.bat dosyasına ETH adresini girdiniz ve dolayısıyla ethermine'da ETH havuzunda göremiyorsunuz çünkü ETC havuzundasınız.
Cüzdan adresiniz de ETH olduğuna göre kazımınız uzay boşluğuna gidiyor.
Bilginize.

Son düzenleme:
Üzgünüm ama Ethereum(ETH) değil Ethereum clasic(ETC) kazımı yapıyorsunuz. 😕
Sanırım eth.bat dosyasını etc.bat ile karıştırdınız ve etc.bat dosyasına ETH adresini girdiniz ve dolayısıyla Ethermine'da ETH havuzunda göremiyorsunuz çünkü ETC havuzundasınız.
Cüzdan adresiniz de ETH olduğuna göre kazımınız uzay boşluğuna gidiyor.
Bilginize.

Ciddi olamazsınız ya. Bunu nasıl düzeltebilirim yardımcı olabilir misinz?

Şu an kazım işlemi, normal mi? Ben daha öncesinde phoenixminer_5.5c_windows_amd_nvıdıa bu sıte uzerınden kazım yapıyorumdum ve yaklasık 59 mhlık kazım yapıyordum cıhazım RTX 3070. Bu lolMiner uzerınden de bu sekılde kazım yapıyorum. Şu an her şey sağlıklı mı? Sorun var mı? Biraz bilgisizim bu konuda tek amacım PC zaten oynamıs oldugum oyun dolayısıyla sureklı acık kaldıgından 3 - 5 kurus para kazanmak ve mınıng olayı ıle ılgılı ızledıgım bırkac vıdeo harıcınde hiçbir bılgım yok. Yardımlarınızı esırgemezsenız cok ama cok sevınırım saygılar.

33213.jpg

Güzel sorun yok gözüküyor. Ama oyun oynamadığınız sürelerde kazım yapacağınızdan pps+ ödeme yöntemi kullanan Binance havuzu az ödeme yapacaktır.
Kazım ayarlarınız iyi.

Getirinizi maksimize etmek için. 76 - 77% LHR performanslı lolminer'ın en son sürümünü kullanın ve 2miners'ın nano ödemesine geçin.

Son düzenleme:
Güzel sorun yok gözüküyor. Ama oyun oynamadığınız sürelerde kazım yapacağınızdan pps+ ödeme yöntemi kullanan Binance havuzu az ödeme yapacaktır.
Kazım ayarlarınız iyi.

Getirinizi maksimize etmek için. 76 - 77% LHR performanslı LolMiner'ın en son sürümünü kullanın ve 2Miners'ın nano ödemesine geçin.

Hocam affınıza sığınıyorum ama ben bir şeyleri karıştırdım sanırım ve çalışan düzenimi bozdum.
Sizin önerdiğiniz sistemi kurayım dedim ama daha önce çalışan sistemimi de videoları izleyerek yaptığımdan açıkçası nasıl yaptığımı da unuttum.
Ve açıkçası ben bu işin mantığıyla öğrenme zamanının geldiğini artık videoları izlerken kafam Allah bullak oldu herkesin farklı bir yöntemi var.
Sorum şu;
Set "POOL=ethash.poolbinance.com:1800"
Set "POOL2=eth.2miners.com:2020"
Set "wallet = 0XF00AD9663F613E15FB76862602bc6D431A6104C3.lolminerworker"
Soru 1; yukarıda set "pool= yazana bölüme ne yazacaz.
Şöyleki ben eu1.ethermine.org:4444 şeklinde ve ethash.poolbinance.com:1800 olarak da 2 türlü denedim kazım oranı 23 mh geçmiyor.

Soru 2: Set "wallet= bölümüne de bazı videolarda diyorlar ki Binance'deki ETH cüzdanınızı gireceksiniz diyor. Kimisi de oradaki profil ismini gireceksiniz diyor.

Ben yukarıdaki belirttiğim bütün hepsini denedim ama 23 Mh geçmiyor. Sinir krizi tuttu resmen.

Ben bu yerlere ne yazacağım. LoLMiner ile kazım yapacağım. Lütfen şu olayı bir aydınlatır mısınız?

Okumadan yazıyosunuz. Önce bi' okuyun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı