ETH ödeme alma nasıl gerçekleşir?

Değerleriniz iyiymiş ben şu power tüketimini düşüremedim bir türlü youtube baktım adamlar 95w ile kasıyor haftalarca anlamadım. Bu kartı 3000 e almıştım biraz kastıktan sonra satıp üzerine ekleyerek 3000 serisine geçmek istiyorum tek çabam o :)
3000 serisi çok iyi kazandırıyor. Geçebilirseniz geçin.

Ben de düşük kazandım bugün. 16 TL kazanmışım, az önce geldi para.
 
Son düzenleme:
3000 serisi çok iyi kazandırıyor. Geçebilirseniz geçin.

Ben de düşük kazandım bugün. 16 TL kazanmışım, az önce geldi para.

Hocam bu arada tekrar wattman hatası alınca ddu ile driver kaldırıp son sürüm yükledim. Voltaja ellemeyip dediğiniz gibi -50 olarak sol tarafa kaydırdım sadece vram'i 1900 yapıp fan ayarı yaptım. Tüketim aşırı iyi duruma geldi 115 w sıcaklıgım 50 derece ve kazım hızında 1 mh's artış gördüm.
 
NVIDIA ekran kartı kullanıyorsan t-rex miner AMD ekran kartı kullanıyorsan phoenixminer, lolminer gibi miner programlarını indirip kurman lazım. T-rex sadece NVIDIA da çalışıyor ve NVIDIA kartla en yüksek hashrate gördüğüm miner olduğu için bunu kullanıyorum ben. Elinde 1-2 kart vardır muhtemelen bunun için sana binance pool öneririm kazım yapmak için başka sitelerde var ama çekim limitleri var örneğin etherminer var en bilindik ama 0.1 Ethereum birikmeden parayı yatırmıyor. Binance ise 24 saatte ne kazdıysan direk yatar hesaba. Parayı çekerken ise Papara hesabı aç bir tane binancetan kazdığın Ethereum'ları Türk lirasına çevirip Papara'ya gönderirsin oradan da kendi banka hesabına gönderir çekersin parayı. Papara %1 komisyon alır bunuda aklında bulundur. Direkt kredi kartına çekmek nasıl oluyor hiç denemedim ama daha yüksek komisyonlar çektiğini okudum birkaç yerde daha bilgili arkadaşlar yazar muhtemelen 1 haftalık mining bilgim bu kadar.
Harika bir açıklama. Tek kartla basit bir şekilde ödül çıkarmaya uğraşmaktansa böyle yapmak çok daha iyi. zaten bir ETH transferi 15 dolara patlıyor. Kazdığınızı cüzdandan dışarı bile zor çıkarırsınız
 

Geri
Yukarı