ETH+TONCOIN Dual Mining Artık Mümkün!

Kaç yapmalıyım tavsiyeniz var mıdır?
Sitedeki ayarlar %95 yeterli. İnce ayar için oynamalar yapabilirsiniz. 3060 Ti kullanmadığım için ne desem yalan olur ki değerler bellidir üç aşağı beş yukarı zaten.

Sizin kartlar o konuda Watt başına verimli hocam. Bende 2070S 2080 var fazla Watt çekiyor karı eritiyor. Hele 2060S zarar Teşekkür ettim bilgiler için. Yalnız 0,17 vermesi iyi daha düşük diye düşünmüştüm.

Hocam nedense bu havuz diğerlerine göre fazla veriyor en kötü 0.15 oluyor birkaç günde bir. 7/24 bakmıyorum ama 0.15 altını görmedim hiç.

lolminer 1.50 versiyon ile çok daha iyi diyorlar getiriler.Deneyen var mı ?

Aynı hocam. Hangi sürümden 1.50'ye geçeceksiniz ?
Bu videoda 1.50 ile çok iyi diyince bir sorayım dedim.Ben yapmıyorum ama videoda gelirler epey artıyo diyor yapmayı düşündüm bir an

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yok hocam dual için ilk çıkan lolMiner'dan geçmiyorsanız son 3-4 sürümdeki değerler aynı.

deger mi sizde dual yapmak ?
Şu anki kura göre hesap yapmadım hocam. 1 haftaya kadar elektriğimi ödüyordum TON gelirimle. Son 1 haftadaki düşüşü %50-60 bulan ETH ve TON kurundan dolayı gelirler azaldı ama ben kısa vadede kazımı bırakmayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…