ETH+TONCOIN Dual Mining Artık Mümkün!

YouTube da trexden kazanlar için eth + toncoin videosu bulamadım var mı hayrına çekecek arkadaşlar?

Flexpool kazancı bu kadar yüksek mi gerçekten aydınlatır mısın bizi?
Hocam buçuk bir değer var su anda fark olarak hocam. Gönderdiğim linkten 97mh/s olarak kendi ring gücüne göre hesaplama yapabilirsin. Ben geçirdim şimdi. Hocam 24 saat geçmeden net sonuç söylemem doğruysa. 2 gün önce dolar karşılığı yazacağım kusura bakmayın 35-40 usd kazananc burada 110-115 usd gösteriyor. Su anda ethermine de 65usd görünüyordu. (17-18 saattir ciddi bir artış ethermine de ) FLEXPOOL doğruysa rakamlar çılgın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kartların yerini ve x1 slotlarını değiştirdim ancak RTX 3060 bir türlü stabil kazamıyor. Sebebi bu değil muhtemelen ama 2 gündür güzel çalışıyordu.

Patron çıldırdı mı göreceğiz 2miners'ı durdurdum.
Patron çıldırdı mı göreceğiz 2miners'ı durdurdum.
2miners 'a devam. Kazançlar aşağı düştü. Oyun mu oynuyorlar bizimle anlamadım.

Belki sizin işinize yarar belki siz bir şey söylersiniz benim işime yarar. 370MH ETH'den 343'e düştük. +7.5GH TON çıktı. +310W enerji çıktı. Genel olarak 60-70 dolar karı var aylık. Öte yandan 2060S ve Hynix 1660S zarar yazıyor gibi.

Dosya Ekleri

• 122.PNG
    102 KB · Görüntüleme: 67
Bende tüm kartların watt çekimleri aynı kaldı. Sadece 2060 20w yükseldi ancak dün 2 saat uğraştım press any key diyip duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…