Ethereum çok düştü

Mining uğruna sitelere bot kurup ekran kartı stoklarını saniyeler içersinde tüketen hayatsızlar asosyal olmuyor mu peki?
Kardeşim parası olan alır, zamanı olan zamanı değerli kullanır. Ben miner değilim, evimdeki oyun bilgisayarım ile yapıyorum. Cep harçlığım çıkıyor, daha bir kez ödeme aldım. Paran varsa minning fabrikası kurarsın, yoksa kurmazsın bu kadar basit. Yani sürekli bir yakınma halindesiniz, ekran kartı alamadık alamadık sıkıldık bunlardan yeter.

Bitcoin hakkında konuşanların kaç tanesi yazılım, bilgisayar mühendisi? Mesela sen? 😄
Ben BTC'den anlamam, harçlığıma bakarım. Borsa düşer ve yükselir bu kadar. İstersen on sene grafik oku nokta atışı bir şey belirleyemezsin. Varsayım üzerine, ama gelip burada gevşek bir üslupla milleti eleştirmesi haddi değil. Parası olan ister çukura atar, ister kripto borsaya.

Kardeşim parası olan alır, zamanı olan zamanı değerli kullanır. Ben miner değilim, evimdeki oyun bilgisayarım ile yapıyorum. Cep harçlığım çıkıyor, daha bir kez ödeme aldım. Paran varsa minning fabrikası kurarsın, yoksa kurmazsın bu kadar basit. Yani sürekli bir yakınma halindesiniz, ekran kartı alamadık alamadık sıkıldık bunlardan yeter.
Değeri 5-6 bin lira olan kartı paramız varsa 30 bin liraya almak doğal yani size göre? Peki, ne diyeyim.

Değeri 5-6 bin lira olan kartı paramız varsa 30 bin liraya almak doğal yani size göre? Peki, ne diyeyim.
Yahu birader, bana kart hediye geldi. Şimdi ben de yenisini almak istesem 15.000 TL'den başlıyor. Sen alamıyorsan ben de alamıyorum ne yapalım yani herkes kendi yolunda, adam miner kazıyor parasına bakıyor senin söylenmen bir şeyi değiştirmiyor. Herkes kendi yolunda.

Ben BTC'den anlamam, harçlığıma bakarım. Borsa düşer ve yükselir bu kadar. İstersen on sene grafik oku nokta atışı bir şey belirleyemezsin. Varsayım üzerine, ama gelip burada gevşek bir üslupla milleti eleştirmesi haddi değil. Parası olan ister çukura atar, ister kripto borsaya.
Öncesi var videonun. Elon istedi arttı. Alacağını aldı, çıktı işten ve Bitcoin söndü olan bu.

Değerini 5-6 bin lira olarak sen belirledin yani? Neye göre? Değer dediğin şey arz ve talep dengesine göre şekillenen relatif bir ölçü. Yani değeri belirleyen şey, GTA 5 oynayacak arkadaşımızın gönlünden geçen de değil, doların 8,5₺ olduğu ülkede aylık 350 dolar asgari ücretle çalışan kardeşin bütçesi de değil. Para sıkıntısı çekiyorsan eğer, oyun oynamak için para aramak yerine para getiren işlere zaman harcaman gerektiğini farketmen gerekiyordu halbuki.
Öncesi var videonun. Elon istedi arttı. Alacağını aldı, çıktı işten ve Bitcoin söndü olan bu.
Sadece BTC'nin piyasa hacmi 1 trilyon dolar üzerinde ve 9 bin civarı borsada işlem gören kripto var. Yani kaba hesapla yaklaşık 10 trilyon dolar hacmi olan bir şeyden bahsediyorsun ve 180 milyar dolar serveti olan Elon'un bu 10 trilyon dolarlık piyasayı parmağında oynattığını söylüyorsun öylemi :D Ağzı olan konuşuyor abi bilmiyorsanız iddia atmayın ortaya sağdan soldan duyduklarınızla.

Ben şahsen RX 5500 XT 8 GB ekran kartımla kazmaya devam ediyorum hocam. Çoğu kişide şu an Coinleri elinde tutuyor piyasanın düzelmesini beklemek amacıyla. Yakında tekrar bir atılım gerçekleştirecektir.
Mantıklı. Elinde miktar olarak coin bulundurduğun sürece uzun vade de mutlaka kar edersin. Bizim insanlarımız dolar cinsinden karşılığına saplanıyor. Önemli olan coin cinsinden miktarı. RX 5500 XT 8 gb ile günde ne kadar kazabiliyorsunuz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı