Ethereum çok düştü

Kayıp ve bir daha asla kurtarılamayacak Bitcoin'lerden haberiniz yok sanırım, şu an ortalama 4 milyon BTC 5 10 yıldır dokunulmamış yani 10 trilyon çok iyimser market hacmi.
Sanırım söylediğin şeyin anlamı hakkında bir fikrin yok şuan😂. Kayıp olsun olmasın rezervde duruyor bu para. Sadece BTC hacmi şu sıralar ortalama 1.5 trilyon dolar. BTC haricinde 9 bin küsür kripto para var. Bunların içinde ETH, Doge, BNB, BUSD, USDT hacimleri de BTC den çok uzak değil. Hayal edip bence bu kadardır demek yerine açıp kapitalizasyonlara bakabilirsin.
 
Şuan nasıl kazançlar kaç MH ile kaç veriyor günlük ben ara verdim biraz artsın baslicam tekrar.
1621866384820.png
 
Elon Musk'ın piyasadan büyük olduğunu zanneden tiplerin batışını 8 Mayıs'ta izledik. Bu tipler,
Yaşımdan haberin yok, ne iş yaptığımdan haberin yok. Kim olduğumdan haberin yok ama bol keseden burada "benim borsa geçmişim senin yaşın kadardır." diyorsun. Var de hadi çoluk çocukla bir şey yarıştırmamayı öğrendik en azından.
2018'de de çok vardı senin modelden hala var. Kimse yoğurdum ekşi demez neticede 😄
Tamam hadi biz cahiliz. Bu üslubunla seni kaile almayacağız tabii ki.
Üslubun zaten senin yaşını da, ekonomi bilgini de yeteri kadar ele veriyor. 😄
 
Ekonomi bilimiyle uzaktan yakından alakası olmayan tiplerden dünya ekonomisi dersi alıyoruz hadi bakalım.
Bu mesajı yazmadan önce, benim ekonomi bilimiyle alakam üzerine vahiy aldın sanırım. Trajikomik bir şekilde ise diğer mesajında " benim kim olduğumu bilmeden..." falan diyebiliyorsun :D Dunning Kruger sendromu belirtileri taşıyorsun arkadaşım.
Senin kim olduğundan, hangi işletme bölümünden mezun olduğundan falan bağımsız olarak, bizzat senin yazdığın mesajlara dayanarak lamer olduğunu söylüyorum. Kişisel bilgilerine yönelik tek yorum yaşın hakkında olan ve onda da muhtemelen diyorum, umarım "muhtemel" kelimesinin anlamını biliyorsundur.

Keşke kaile almasaydın da saçmalama durumuna düşmeseydin ama maalesef kaile alarak cevap vermişsin ve "kaile almıyorum"u yazarken de veriyorsun Dunning Kruger'lı arkadaşım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı