Ethereum düşecek mi?

Ethereum düşmezse şansımıza küsüp dandik ekran kartları mı kullanacağız? Vatan Bilgisayar'dan 10.000 TL'lik kasa topladım 1050 Ti takacağım gibi gözüküyor.

Hocam bunu demek pek istemezdim ancak inşallah düşer çünkü şu an herkesin durumu aynı.

Ethereum düşmezse şansımıza küsüp dandik ekran kartları mı kullanacağız? Vatan Bilgisayar'dan 10.000 TL'lik kasa topladım 1050 Ti takacağım gibi gözüküyor.

Vatan'ın hazır sistemlerine bakabilirsin. 10.000 TL'lik bilgisayara 1050 Ti hakareti geç, küfür olur.
Umarım düşer, ekran kartı almak istiyorum bende.

Arkadaşlar güzel bir sistem topladım kendimce ağırlıklı olarak iş için (müzik prodüksiyon) 2060 almayı planlıyordum eskiden fiyatı çok makulmuş 3000TL civarı şu an o kadar bütçem var o bütçe ile gidip 1650 veyahut 1660 almak istemiyorum.

Benim bildiğim her gün düşüyor zaten millet yüklendikçe.
Millet yüklendikçe fiyatı artar tam aksine.

2 ay öncesine bakarsanız şu anki fiyatının neredeyse 3te 1'i olduğunu göreceksiniz. Düşme ihtimali tabii ki var. Fakat bunu kimse bilemez. Borsada ne olacağını önceden bilseydiniz, 100X ETHSHORT işlem açıp milyoner olabilirdiniz.

Lütfen düşsün de kurtulalım şu belalı günlerden be. Mayıs-Haziran'ı işaret ediyorlar ama o bile uzun.

Aynen bana da Vatan bilgisayarda bir çalışan Haziran'da gelir dedi bir çalışan 15 güne gelir dedi forumda görüyorum şubat sonu yazıyorlar mart sonu diyen var iyice salako filimine döndü olay gerdeğe girmek için ha salı ha çarşamba.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı