Bir de bunu "ticaret" adı altında yapıyorlar ya...Aynen, dolar isterse 1 lira olsun, 1.50 olduğu zaman fiyatlar katlanır. Lafa gelince Türkiye ve Türkler dünyanın en iyi insanları. Şaşırmıyorum.
Bir de bunu "ticaret" adı altında yapıyorlar ya...Aynen, dolar isterse 1 lira olsun, 1.50 olduğu zaman fiyatlar katlanır. Lafa gelince Türkiye ve Türkler dünyanın en iyi insanları. Şaşırmıyorum.
O zaman 10-20 yıl bekleyeceğiz gibi.
¨Ticaret adında düdüklemek¨ ismi daha uygun.Bir de bunu "ticaret" adı altında yapıyorlar ya...
RTX 3080 gp veya MSI Gaming Trio alacaktım. Kasım ayında ailemden dolayı alamadım. Tam aralıkta alacaktım ki. Bir baktım fiyatlar 13-15k "ne oluyor hacı?" dedim. Meğer Bitcoin yükselmiş. dolar düştü bilgisayar toplamak için tam zamanı dedik. Al işte sizce ne zaman düşer? Mayıs-Haziran gibi toplamayı düşünüyorum.
8-9k bir ekran kartı bütçesiyle şu an ancak RTX 2060- RX 5700XT alabiliyorum. İnanılmaz...
Yalnız 2080, 2018'de çıktı. 1080 ile karıştırdınız sanırsam.Tam 4 sene önce 8K'ya her şey dahil 2080 Ti toplayabiliyorduk galiba, 2080 olmasa da 2060 vardır.
Tam 4 sene önce 8K'ya her şey dahil 2080 Ti toplayabiliyorduk galiba, 2080 olmasa da 2060 vardır.
Yalnız 2080, 2018'de çıktı. 1080 ile karıştırdınız sanırsam.
Haziran gibi düşer bence.RTX 3080 gp veya MSI Gaming Trio alacaktım. Kasım ayında ailemden dolayı alamadım. Tam aralıkta alacaktım ki. Bir baktım fiyatlar 13-15k "ne oluyor hacı?" dedim. Meğer Bitcoin yükselmiş. dolar düştü bilgisayar toplamak için tam zamanı dedik. Al işte sizce ne zaman düşer? Mayıs-Haziran gibi toplamayı düşünüyorum.
Haziran gibi düşer bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.