Ethereum'u harcayamama

2.20 dolar olduğu zaman direk yatırıyor. Her gün yakalarsın o rakamı. Öğlen 3'te yatırıyor direk, 5 gibi binance hesabına geçiyor direk para. Nano olarak alırsan hiç fee almıyor.

Binance Pool kullanırsan kazdıkların 24 saat sonra spot cüzdanına geçer.
Sen adeta borçlu çıkıyorsun ağa 😄 senin gücünde bir kazıcı için fee ücreti alan bir havuzda kazmak büyük hata. Fee ücreti ödemeyeceğin havuzlara bakmalısın. Binance pool, KuCoin pool, 2 minersta nano coin kazmak gibi

Arkadaşlar internette kimi gördüysem binace poolda mhs nin az gözüktüğünü ve düzgün değerlerde olmadığını az verdiğini söylüyor. Gas fee yüksek olsa da iki tane 3060la ethermineda kazıyorum, öneri ve düşüncelerinizi bekliyorum. 80-85 mhs güc var totalde.

Arkadaşlar internette kimi gördüysem binace poolda mhs nin az gözüktüğünü ve düzgün değerlerde olmadığını az verdiğini söylüyor. Gas fee yüksek olsa da iki tane 3060la ethermineda kazıyorum, öneri ve düşüncelerinizi bekliyorum. 80-85 mhs güc var totalde.
2miners veya binance derim. Bende ikisi de neredeyse aynı veriyor. Şu an 2miners bir tık daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı