Ethereum'un Helal Olduğuna Dair Bilindik Bir Kaynak Önerisi

Diyaneti dinlemiyorum ben. Kitap ne diyorsa o. Altın almaktan farksız, bir sıkıntı yok. Allah'ın ayetlerini kullanarak para kazanan adamları dinlemeyin.
 
Bu tarz konular çok tartışmaya açık . Ancak şunu unutmayın bu madencilik biraz israf a giriyor olabilir çünkü çok enerji harcıyorlar . Ayrıca bu kamyonlarla alıyorlar ekran kartlarını filan ya da şey diyorlar benim aldığım 3 , 4 kartla mı piyasa batacak diyorlar ve alıyorlar ancak bu da gerçekten bilgisayar almaya ihtiyacı olan kişilerin hakkına girmek gibi . Parasını veriyorsun alıyorsun ama belki de insanlar bu tarz düşünmeyip sadece para peşinde olmazlar ise belki o zaman bu işler tam rayına oturur . Ayrıca kolay kazanılan para kolay kaybedilir . Her şey hırs meselesi . Zaten bu ekran kartlarını hep benim aldığım 3 , 4 kartla piyasa batmaz dendiği için çok kişi girişti bu işe zaten fabrikalarda yapanları saymıyorum bile onlar zaten uçmuş artık . Özellikle bu uzaktan eğitim sürecinde çok zor bir durum cidden . Hırs insanı ya çok zengin eder ya da çok fakir ortası yoktur bunun . Tabi başka arkadaşlarında düşüncelerini merak ediyorum . Ben fetva kısmından anlamam çok .
 
Gülme geliyor. Kişilere değil genel duruma.

Şimdi bir dine inanıyorsun. Kurallar içeren bir kitap var. Onu okuyorsun anlamıyorsun ve soruyorsun. Daha kötüsü inandığın dinin kitabını okumuyorsun ve gene soruyorsun.

Sana soruyorlar; "hangi dine inanıyorsun?"

"Elhamdülillah, müslümanım." cevabını veriyorsun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Geri
Yukarı