Ethermine Kazanç Düşüklüğü

tunahanb33

Hectopat
Daha fazla  
Bundan 3-4 gün öncesine kadar 62 mh/s hızla günde 0.0012 ETH civarı kazabiliyorken son günlerde bu miktar 0.001 - 0.0011 arasında gezinmeye başladı. Kazım zorluğu mu arttırıldı acaba, bu düşüşün sebebi nedir?
Tahmini kazancımı da sürekli normalden düşük gösteriyor.

IMG_20211114_231510.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Kazançlarda düşme var. Kazım zorluğu da artmış olabilir Ethereum fiyatlarından dolayı da olabilir. Hatta benim düşüncem Ethereum yakın zaman da rekor fiyatı görünce madenci sayısı daha da artmıştır 😁 bu düşen payın daha çok kişiye bölüneceği anlamına gelir.

ETH artar, kazanç düşer. ETH düşer, kazanç yükselir. Kısaca orada yazan sayıların pek bir önemi yok site her zaman ortalama derecede kazandırıyor. Ben 56mh ile ortalama 4-4.2 dolar civarı kazanıyorum. ETH 2500'kende bu sayı aynıydı. Ama şöyle de bir şey var ETH düşükken kazmak daha iyi elinde tutup yükselince bozdurursan iyi kazandırıyor. Ben sürekli bozduruyorum lazım olduğu için.

ETH artar, kazanç düşer. ETH düşer, kazanç yükselir. Kısaca orada yazan sayıların pek bir önemi yok site her zaman ortalama derecede kazandırıyor. Ben 56mh ile ortalama 4-4.2 dolar civarı kazanıyorum. ETH 2500'kende bu sayı aynıydı.

Evet bu dengesizlik delirtiyor insanı 😁

ETH artar, kazanç düşer. ETH düşer, kazanç yükselir. Kısaca orada yazan sayıların pek bir önemi yok site her zaman ortalama derecede kazandırıyor. Ben 56mh ile ortalama 4-4.2 dolar civarı kazanıyorum. ETH 2500'kende bu sayı aynıydı. Ama şöyle de bir şey var ETH düşükken kazmak daha iyi elinde tutup yükselince bozdurursan iyi kazandırıyor. Ben sürekli bozduruyorum lazım olduğu için.
Hocam ethereumun rekor gördüğü günlerde 0.0012 civarı alıyordum yine

Hocam ethereumun rekor gördüğü günlerde 0.0012 civarı alıyordum yine.
Sitenin kazanç ortalamasını düşürmesi 1 günü buluyor. 0.0012 yazsa bile ortalamanın değişip oraya yansıması geç oluyor yani o gün tam 0.0012 kazanmıyorsunuz. Tek sizin değil herkesin düştü. Benim 110'dan 91 olmuş.

Sitenin kazanç ortalamasını düşürmesi 1 günü buluyor. 0.0012 yazsa bile ortalamanın değişip oraya yansıması geç oluyor yani o gün tam 0.0012 kazanmıyorsunuz. Tek sizin değil herkesin düştü. Benim 110'dan 91 olmuş.
Kendiniz mi hesapladınız yoksa tahmini kazancı mi söylüyorsunuz hocam
Son 12 saatte sadece 0.00048 ethereum kazmışım. İlk defa bu kadar düşük bir eth elde ediyorum normalde 0.0006 civarında gelirdi. Herkeste mı var bu durum anlayamadım

1-2 gündür bir düşüş var evet. Bugün itibariyle hafiften düzelemeye başladı ama kaçınılmaz olarak belli periyotlarla artacak zaten zorluk.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı