Ethermine ödemesi vadedilen sürede yapılmadı

Sky_Vision

Hectopat
Katılım
29 Ocak 2019
Mesajlar
19
Merhaba, ismim Mert ve foruma yeni katıldım. Ben yaklaşık 15 gündür RTX3060 ile Windows üzerinde ETH madenciliği yapıyorum.

2 Nisanda başladım ve 4-5 günde Ethermine minimum eşik miktarına (0,01 ETH) ulaştım. Payouts kısmında 3 gün içinde ödeneceği ibaresi vardı. 1 gün sonra son 25 saat ibaresi görmeye başladım. Biraz daha zaman geçince 1 saat ibaresi gördüm. Bu zaman da bitince bana herhangi bir ödeme yapılmadan ödeme 14 gün sonra ibaresi görülmeye başladı. Tam durumdan ve ödeme yapacaklarından emin olamadığım için sistemi kapatmayı düşünüyorum ama kararsızım.

Bir fikri ya da önerisi olan var mı?

Bugün son durumum bu şekilde.

11.jpg
22.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet ama bana odeme yapmasi gereken zamanda odeme yapmadi. Dalga gecer gibi gun saydi gun bitince tekrar sayac basa sardi. Odemeyecekse baska havuza geceyim yada karti elden cikarayim. Bir bilebilsem.
 
Hocam heyecandan 0.01'i 0.1 olarak görmüşsün, 14 gün beklemen lazım. Zaten 14 gün boyunca kazınca en son kazancını öder. Ödemeler ayın ilk günü ve ortası ödeniyor sanırım.
 
Sayin hocam 2 Nisandan bugune 13 gun gecti ve sayac hala 10 gun sayiyor. Dedigim gibi ayda su kadar gelirim var diyenlerin gazina geldik sanirim.

Hocam öncelikle o gaza getirenler 5-6 kartla giriyor belki de 1 haftada 0.1 ETH'yi dolduruyor ve parasını alıyor sende tek kart varsa Binance pool yapabilirsin.
 

Geri
Yukarı