Ethernet gecerli bir IP yapılandırmasına sahip değil

seyf123

Femtopat
Merhaba arkadaşlar. Benim PC m var ve PC sadece ethernet kablosundan İnternet alabiliyor. Ben de ethernet kablosu aldım ve taktım ilk başta İnternet vermedi. Ben de sorunları gider yaptım. Sonra da ethernet gecerli bir IP yapılandırmasına sahip değil dedi ve sorunu düzeltemedi. İlk olarak DNS ve IP'yi otomatik yaptım. Sonrada kendim başkalarının IP'sini ekledim tekrar olmadı. Ben de bu sefer CMD'ye ipconfig yazdım. Bu seferde 2 satır cıktı. Biri normal sayılar 2 satırda otomatik olarak verdiği 255 255 255 0 sayısı oldu ve be bu sorunu bir türlü cözemiyorum.

İlk önce bağdaştırıcı ayarlarını otomatiğe al. Modemi resetle ve yine dene. Problemin bilgisayardan kaynaklandığını düşünmüyorum. Eğer bu dediklerim olmazsa anakartta problem olabilir.
aslında bir modeme bağlı 2 ethernet kablosu var wınn ları bılırsınınız bız de modemden kablo cekıp wınn a bağladık sonrada interneti vermesi icin bir ethernet kablosu daha aldık yanı ethernet kablosunun bır tanesı wınn a verıyor ama wınn calısıyor ama benım pc deki ethernet kablosu gecerlı bır ıp adresıne sahıp değıl diyor

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı