Ethernet kablosu ile iki bilgisayar arasında interneti paylaşma

d3niz

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci ama aynı zamanda profesyonel kaleci.
Merhaba, yeni sistem topladım ama ne uzun ethernet kablom var ne de wifi adaptörüm. Laptoptan kasaya ethernet bağlayıp ağı paylaştırabileceğimi gördüm youtubedan fakat hata veriyor. internet connection sharing cannot be enabled a lan connection is already configured with the ip diye uzayıp giden bi hata alıyorum. Yardım edebilir misiniz?

Telefonundan mobil veri degilde Wi-Fi uzerinden veri paylasimini acip USB'le baglarsan is gorur bence.
İphone kullandığım için olmuyor maalesef. Kendi mobil verim dışında internet paylaşamıyorum.

3 gün önce ben de bilgisayarımı formatlayıp bir kaç oyunu yedeklemem gerekti diğer bilgisayarıma ethernet ile bağlantı kurup yedekledim.

burda ki linkten yapılanları adım adım takip edersen rahatlıkla yapabilirsin çok zor değil.
Burda dikkat etmen gereken husus benim dikkat etmeyip ilk başta başarısız olduğum yer bilgisayarlara girilen IP kısımları oldu oraya dikkat et her 2 bilgisayarada aynı IP'yi girmiyorsun sonu farklı.

3 gün önce ben de bilgisayarımı formatlayıp bir kaç oyunu yedeklemem gerekti diğer bilgisayarıma ethernet ile bağlantı kurup yedekledim.

burda ki linkten yapılanları adım adım takip edersen rahatlıkla yapabilirsin çok zor değil.
Burda dikkat etmen gereken husus benim dikkat etmeyip ilk başta başarısız olduğum yer bilgisayarlara girilen IP kısımları oldu oraya dikkat et her 2 bilgisayarada aynı IP'yi girmiyorsun sonu farklı.
Amacım dosya aktarmaktan ziyade internet erişimini paylaştırmak. YouTube’da birkaç video var ama ben hata alıyorum.

Buradaki işlemleri henüz uygulamadıysan işine yarayabilir? Sorunu yaşayan arkadaş çözüme ulaşmış.

.

Buradaki işlemleri henüz uygulamadıysan işine yarayabilir? Sorunu yaşayan arkadaş çözüme ulaşmış.

.
Hocam internet olmadığı için kapattım bilgisayarı. Yarın sabah erkenden denerim attığınız çözümü.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı