Ethernet kablosu ile online oyunlarda bağlantı kopma sorunu

Chavushh

Hectopat
Katılım
12 Ekim 2017
Mesajlar
280
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Teknisyen
Kullanmış olduğum bilgisayarı yeni aldım. En güncel oyunları en yüksek ayarlarda oynatabilecek donanımlara sahip. Bunların dışında diğer özellikleri arasında Killer Shield, Killer Wi-Fi, Killer Ethernet gibi özelliği olduğu için tercih etmiştim online oyunlarda PING sorunlarına son vermek adına. Wi-Fi üzerinden bağlandığımda gerçekten bu dediğini başarıyor. Kullanmış olduğum internet aynı olmasına rağmen CS:GO, LoL, WoT gibi oyunlarda önceki bilgisayarda yaşadığım PING sorunları ortadan kalktı. İlginç olan kısım Ethernet kablosunu takınca devreye giriyor. Ethernet kablosunu takınca LoL oyununa girdiğimde oyun yükleme ekranında iken ''Ağ bağlantısı kesildi. Lütfen yeniden deneyin'' hatası alıyorum. Birkaç kez yeniden bağlan dedikten sonra oyuna giriş yapabiliyorum.

İlk zamanlar oyunda bir sorun olduğunu düşündüm. Sorun düzelmeyince Ethernet kablosunu çıkarıp öyle denedim hiçbir hata almadan oyuna bağlanabildim. Emin olmak için World Of Tanks oyununda da aynı şekilde Ethernet kablosunu taktım giriş yaptım. Oyuna ilk giriş ekranında EU1 EU2 seçim ekranı var. Orada hangi kanalda ne kadar ping olduğunu gösteriyor. Ethernet kablosu takılı iken orada PING değerlerini göstermiyor. Wi-Fi üzerinden bağlandığımda gösteriyor. Çözüm yolları olarak kablo değiştirdim. CAT6 kablo aldım sorun devam etti. Onu da değiştirdim CAT7 kablo aldım sorun yine devam ediyor. Online oyunlar hariç normal kullanımda bir sorun yaşamadım. Sorun ne olabilir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanmış olduğum bilgisayarı yeni aldım. En güncel oyunları en yüksek ayarlarda oynatabilecek donanımlara sahip. Bunların dışında diğer özellikleri arasında Killer Shield, Killer Wi-Fi, Killer Ethernet gibi özelliği olduğu için tercih etmiştim Online oyunlarda pıng sorunlarına son vermek adına. Wi-Fi üzerinden bağlandığımda gerçekten bu dediğini başarıyor. Kullanmış olduğum internet aynı olmasına rağmen CS:GO, LoL, wot gibi oyunlarda önceki bilgisayarda yaşadığım pıng sorunları ortadan kalktı. İlginç olan kısım Ethernet kablosunu takınca devreye giriyor. Ethernet kablosunu takınca LoL oyununa girdiğimde oyun yükleme ekranında iken "ağ bağlantısı kesildi. Lütfen yeniden deneyin" hatası alıyorum. Birkaç kez yeniden bağlan dedikten sonra oyuna giriş yapabiliyorum.

İlk zamanlar oyunda bir sorun olduğunu düşündüm. Sorun düzelmeyince Ethernet kablosunu çıkarıp öyle denedim hiçbir hata almadan oyuna bağlanabildim. Emin olmak için World of Tanks oyununda da aynı şekilde Ethernet kablosunu taktım giriş yaptım. Oyuna ilk giriş ekranında EU1 EU2 seçim ekranı var. Orada hangi kanalda ne kadar ping olduğunu gösteriyor. Ethernet kablosu takılı iken orada pıng değerlerini göstermiyor. Wi-Fi üzerinden bağlandığımda gösteriyor. Çözüm yolları olarak kablo değiştirdim. CAT6 kablo aldım sorun devam etti. Onu da değiştirdim CAT7 kablo aldım sorun yine devam ediyor. Online oyunlar hariç normal kullanımda bir sorun yaşamadım. Sorun ne olabilir?

Bende bu sorunu yaşıyorum Ethernet kablomu takınca 5dk sonra kesilme oluyor ama oyuna girince kesilmeler olmuyor Ethernet kablomda sıkıntı yok. YouTube'dan araştır bir sürü video var ben denedim hepsini ama sorun hala yaşanıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı