Ethernet kablosu önerisi

Evet öyle bir durum var. Ama bi fiyat al yinede istersen elektrikçiden yada pc malzemesi satan yerlerden. Kıyaslarsın fiyatları çok bir fark olmazsa alırsın olmadı. Kabloda sıkıntı olmazsa ping yüksek olmaz.

Şimdi bayram üzeri çok bekletir ondan internetten sipariş vermek istemedim.

Bu var MediaMarkt'ta gördüm bunumu alsam acaba fiyatı nasıl bilmiyorumda.
Bu gayet iyi işini görür. Ama teslimat tarihi haftaya sarkıyo.

Yok gidip alayım diyorum oturduğum yerde var. Yok mudur orada sipariş vermeyeyim diyoum geç gelir diye.

Bu MediaMarkt'taki kaliteli markaymış bunu ben alayım en iyisi ya teşekkür ederim yardımın için.

Evet ugreen iyi bir marka işini fazlasıyla görür. Dikkat etmen gereken şey kablo yerden gidicekse üstüne bişey koyulmaması koltuk falan vs. Gerisi problem olmaz. Rica ederim.

Sadece duvarın içinden geçireceğim oradan geçirirken bir sıkıntı yaratmasas çok güzel biraz dar zor geçiyor oradan.

birde cat7 aldım ama sıkıntı olurmu cat6da gecikme yaşarsın vs dediler

Son düzenleme:
Satış psikolojisi kullanıp CAT6'da gecikme yaşarsın CAT7 al dediler bende kandım biraz gereksiz oldu ama.

Biri 350 biri 500 10 MT de kampanya varmış oda 500dü ben yakın mesafe olduğu için çok katlanır diye 10 MT istemedim.

ugreen vermemiş slink vermiş ama değiştirsemmi acaba kardeşime aldırmıştım oda bilmemiş o markadan almış değiştireyimmi farkedermi sence

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı