Ethernet kablosuyla daha yavaş olan internet hat değerleri

scars1

Hectopat
Merhaba arkadaşlar,
Uzun süreden beri Ethernet kablosuyla kullandığım internetimden Wi-Fi'dan kullandığım internete göre yavaş bir internet alıyorum. Bilgisayarımdaki tüm sürücüler güncel, virus yok, Ethernet kablosunu test ettim sorun yok, modem değiştirdim yine sonuç aynı. Sebebi ne olabilir acaba. Bir de yeni modem hat değerlerim nasıl sizce? Bir sorun gözüküyor mu? 1. fotoğraf Wi-Fi 2.fotoğraf Ethernet.

WhatsApp Image 2021-07-10 at 00.21.45.jpeg

Screedfgdfgdfgdfgdfgnshot_4.jpg

Sfgfgfcreenshot_4.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun PC'nizde eğer modemde veyahut kabloda problem olsaydı Upload değerleriniz farklı olurdu. Ağ ayarlarını kurcaladınız mı?
Herhangi bir ağ ayarı değiştirmedim. Sadece DNS kullanıyorum. Otomatik DNS ayarlarında da aynı sonuç.
Ethernet kablonuz nedir? Ayrıca modeminiz?

Alfais 4518 Cat6 Ethernet kullanıyorum. Başka bir ethernet kablosu da denedim aynı. Modem: TP-Link TD-W9970V3 VDSL2-ADSL2 +​

Herhangi bir ağ ayarı değiştirmedim. Sadece DNS kullanıyorum. Otomatik DNS ayarlarında da aynı sonuç.

Alfais 4518 CAT6 Ethernet kullanıyorum. Başka bir Ethernet kablosu da denedim aynı.​

Modeminiz nedir? Belki de modem portları hızı desteklemiyor, anakart da olabilir. Fakat düşük ihtimal.
@Yener K.

Sisteminiz nedir? LAN sürücüsü indirip kurdunuz mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı