Bülent Çetin
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Diğer
Evet, yararlanabilirsiniz.
Merhaba Burak Bey, benzer bir konu olduğu için yeni konu açmak istemedim. Sorunuma gelince:
Üst katta ki kablolu modemden gelen ethernet kablosunu bir cihaza bağlayıp, alt katta neti kablosuz olarak kullanmak istiyorum. Bununla ilgili kimisi universal reapeater özellikli , kimisi access point özellikli, kimisi router bir cihaz alman gerek diyor. Ben ise ileri de taşınmam durumunda elimde bir kablosuz modem olsun, çifte masraf yapmayayım diye düşünüyoırum.
AirTies Modeminizi Access Point Olarak Ayarlayın! | Technopat
Bu linkte ki videoda gösterilen konu doğru ise, standart bir kablosuz modem sanırım sorunumu çözecek. Bu özellik tüm kablosuz modemlerde var mı, yoksa sadece airties kablosuz modemlerde mi var? Bu yöntemle sağlıklı, verimli bir kablosuz net kullanımım olur mu?
f/p olarak tplink modemleri öneriyorlar. Bu işlemden en iyi verim alabilmem için, alacağım kablosuz modemin hangi özelliklerine dikkat etmeliyim? Belirli sayısal değerler yüksek olması gerekiyorsa onlar nedir?
Kusura bakmayın biraz uzun oldu. Ama gerek doğrudan firmalardan, gerekse net kullanıcılarından o kadar farklı bilgiler aldım ki. Artık bir an önce kesin ve net bir çözüme ulaşmak istiyorum. Teşekkürler...