Ben Anti-Virüs yazıp gelecekte lisans ile satmak istiyorum. Siber güvenlik uzmanı mesleğini tercih etmeli miyim? Etik hacker mı olmak lazım? Eğer lazımsa programlama kursu mu almalıyım etik hacker kursu mu? Önerilerinizi bekliyorum.
Sadece Udemy ile anti virüs yapmazsın bilgisayar mühendisliği gibi bir bölüm okuyup ekip ile çalışarak yapabilirsin.
Arkadaşım şaka mı yapıyorsun bak orada gelecekte yazıyor okumadıysanız?
Sadece şimdilik temelleri öğrenmek için almak istiyorum.
Üslubuna dikkat etmelisin. Arkadaş zaten yapabilirsin diyor sıkıntı nerede anlamadım. Buradaki üyeler size yardımcı olmaya çalışıyor ve siz böyle bir üslup ile cevap veriyorsunuz.Arkadaşım şaka mı yapıyorsun bak orada gelecekte yazıyor okumadıysanız?
Üslubuna dikkat etmelisin. Arkadaş zaten yapabilirsin diyor sıkıntı nerede anlamadım. Buradaki üyeler size yardımcı olmaya çalışıyor ve siz böyle bir üslup ile cevap veriyorsunuz.
Sadece Udemy ile anti virüs yapmazsın bilgisayar mühendisliği gibi bir bölüm okuyup ekip ile çalışarak yapabilirsin.
Witches dedi:
Arkadaşım şaka mı yapıyorsun bak orada gelecekte yazıyor okumadıysanız?
Sadece şimdilik temelleri öğrenmek için almak istiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.