Kaykay süren bulldog
Centipat
Daha fazla
Merhaba, çok tuhaf bir rüya gördüm, anlatmak istedim. Belki anlamını söylersiniz iyi bir şey mi diye. Rüyamda evde oturuyordum babaannem mutfakta yemek yapıyordu ya da çamaşır asıyordu net hatırlamıyorum. Benden bir şey istedi, ben de almaya gittim. Geri dönerken babaanneme benzeyen beyaz pörtlemiş gözler ile bana bakan ruhsuz biri geldi. Çok korktum, bana doğru yürüdü. Arkamda babaannem belirdi, tuttu beni sıkıca sarıldı ve karşımdaki kişiye bağırdı. Uzaklaş git buradan diye beni de sakinleştirmeye çalışıyordu. Biraz öyle devam etti, o kişi gitti sonra daha beyaz birisi geldi ama cidden ürkütücüydü. Bu sefer daha da korkmuştum, bağırmaya çalışıyordum ama sesim çıkmıyordu. (titremeye başladım cidden etkiledi beni) sonra bana sarılan babaannem uzaklaş diye bağırdı ama o ruhsuz kişiyi tanıyormuş gibi geliyordu. Sanki düşmanı gibi o da gitti sakinleşmiştim, sonra uyandım, yatmadan önce cinler ile alakalı bilgi okumuştum. İnsan kılığına girince ayakları ters oluyor diye korktuğum için yatmadan önce felak nas okumuştum ama yine rüyama girdi. Beni koruyan kişi babaannem değil de melek olabilir mi acaba? Merak ediyorum cevap yazarsanız sevinirim okuduğunuz için teşekkürler.