ETS 2 1.32 güncelleme sonrası donuyor

ETS 2'ye yeni gelen 1.32 güncellemesinden sonra oyun açılıyor, 2 dk. geçiyor ve ekran donuyor. Hiçbir şey yapamıyorum, ekran öyle kalıyor.
Oyunun Crack'li olmadığını varsayıyorum:

Benzer şekilde (sanırım 1.32'den sonra) bende de yük doldurma esnasında kilitlenip kalıyordu. İşin enteresan yanı da bunu gece geç saatlerde yapmasıydı.

Neyse, oyunu Steam'den yedekleyip kaldırdım. Garanti olsun diye save dosyalarını da yedek aldım. Yeniden yükledim bu şekilde çözülmüştü sanırım. Tam hatırlamasam da sorun yok şuan.

Save ya da Mod dosyasından kaynaklanabilir bu sorun.

Not: MP oynuyorum bu arada.
 
Aynı sorun ben de oldu ve hala çözemedim bir çözümü olduğunu sanmıyorum. Sistemin hatası diye konu açtım orada da çözülmedi. ATS ve ETS'de yapıyor hatta grafik ayarları dahi düzelmiyor yanıt vermiyor diyor.
 
Belgelerim/Euro Truck Simulator 2/config.cfg adlı dosyanın yedeğini alıp silin. Sildikten sonra tekar oyuna girip sorununuzun devam edip etmediğini aktarın.
Bu tür sorunlar güncelleme ile çözülebiliyor fakat üreteciler optimizasyon adına ilerleme kaydetmeye çalışmıyorlar. Oyunu en baştan silip yükleyebilirsiniz. Format atmayı, ekran kartını güncellemeyi, Belgelerim/Euro Truck Simulator 2 yi silmeyi deneyebilirsiniz.
Bizim sistemde sadece betada sorun oldu. Şimdi ise 50-60 FPS alıyoruz.
 
Son düzenleme:
4 GB Ram
İntel Core 2 Duo E7500
GT 730
Windows 7 Ultimate 64 bit

bu güncellemeye kadar oyunda en yüksekte ayarda 40 - 50 fps alıyordum ama hala alıyorumda oyun ekran takılıyor ilerletemiyorum
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı