ETS 2 500.000 euro borç nasıl ödenir?

Ne zevki kaldı oyunun o zaman...

Tır sürme zevki kalıyor.

Gerçek hayatta böyle borca girmek ne kadar zevkli olursa oyunda da aynı zevki verir gözümde.

Nasıl ödenir diye sormuş arkadaş. Çalışmaktan başka ne çözüm var hile...
 
Ets 2 de kredi süresi yanlış hatırlamıyorsam TR bankalarından bile daha katıydı sanki.
mesela - ye düştüm ya ben haciz gelmez hemen dimi

Çalış.
Oyunda şoförler öyle. Eskiden de her seferlerinden sonra navigasyon bilgi ekranında yazı düşerdi: "şoför bilmem ne seferini tamamladı, bakım ve tamirat masrafları şu kadar tuttu." gibisinden. Her halükarda sağlam tutuyor şoförler yani tırı, hasarlı verirsen direkt tamir ettiriyorlar. Hatta kalıcı hasarı %30 üzerinde bir tır verirsen 3 gün sonra ben bunu kullanmam diyip işten ayrılıyor.
hepsini kalıcı hasarı max 20

Şeyde var mesela Online'a girip 10klık dandik taksiden alıyoruz Single'a geldiğimiz zaman 480 bglik Scania tır veriyor bize onu da satınca para kalıyor bayağı da sıkıntı benim oyun 1.49 serverler 1.48 de 1.48'e geçsem bunlar hep silinecek
 
Cheat Engine'li bir savem var zaten ne anladım o saveden? 300milyon euro param var ne zevk verdi?
Babacan zevki kalmıyorsa niye soruyorsun o zaman. Çalışmadan oyunda para kazanabiliyor musun? Kazanamıyorsun nasıl ödeyeceksin çalışarak ödeyeceksin veya hileyle 500K ekleyip oynamaya devam edeceksin.

Farkındayken herkesin ortak noktası var yüksek para ödeyecek işlerde çalış. Bunlar ne uzun yollar alacaksın çalışacaksın. Şoförleri de çalıştıracaksın ne kadar para gelirse o kadar ödeyeceksin.
 
Battım galiba

Hocam oyunun ödeme sistemi bizim ülkenin ekonomi sistemine hiç benzemiyor aslında. Yani krediyi kapatmak için kredi çekmeye çalışmak yerine 1 dakikalık işlem ile borcunuzu kapatın ve şoförlerinizi dövdürün.

Bana sormadan yaptırması çok saçma ya ben zaten iş görsün işlerim büyüsün diye idare etsinler diye aldım bu dandik hasarlı tırları hepsini yaptırınca ne anladım ben bu işten
 
Battım galiba



Bana sormadan yaptırması çok saçma ya ben zaten iş görsün işlerim büyüsün diye idare etsinler diye aldım bu dandik hasarlı tırları hepsini yaptırınca ne anladım ben bu işten
Hocam oyunun yapay zekası öyle işlemiyor işte, bizim türkler gibi patron hayatını kendi hayatından daha ön plana koymuyorlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı