Steam ETS 2 %75 İndirimde!

• Konuyu başlatan Temsa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 27
  • Görüntüleme 1.728
@Ali Ataberk, hep aynı yollarda gezmek sıkar insanı. Simülatör oyunlarını pek oynayan birisi değilim de bu oyunu oynuyor olsaydım, farklı yolları gezmek ve görmek isterdim. Haritaları da paralı, her harita için ayrı para istiyor.

1.50 güncellemesinden itibaren optimizasyonda biraz düşüş var özellikle Trucksmp'de nispeten biraz kalabalık bir yere girince FPS yeri öpüyor.

Onun dışında oyunun gelişimi yavaş. Kişisel dorse sahipliğini bile yıllar sonra getirmişlerdi.

@Penetrator God, kesinlikle. Ana oyuna ayrı para istedikleri yetmiyor gibi bir de DLC'leri için ayrı para istiyorlar. Gözü doymaz bunların.

Hocam 250-300 saat gameplay sürem var oyunda, dlc siz oynanmıyor ama bir arkadaşınız ya da tmp vs ile birlikte oynarsanız oyun gerçekten çok zevkli oluyor. Uzun süre oynayıp bazen 1-2 ay ara veriyorum sonra tekrardan girip bi okadar daha oynuyorum. Dlc ler biraz tuzludur ama alındığına değiyor. Simülasyon seven birisi olduğum için ben oynadığım zaman hiç sıkılmadan oynayabiliyorum. Grafik kalitesi, yeni garajlar, tırlar, şoförler almak vs vs kariyer moduyla birlikte oldukça keyif veren bir oyun benim için.

Single player olduğu için millet alıyor geçiyor ve banlanma gibi bir durum olmadığı için tekrar alma derdi yok bu da adamların gelir kaynağına ket vuruyor bu yüzden de DLC"ler devreye giriyor. Biz dua edelim de yeni eklenen tırları paralı DLC yapmıyorlar. Keşke DLC'leri bölge bölge yapmak yerine ülke ülke yapıp daha çok detaylı ve daha büyük yapsalar da fiyatlandırmayı ülkenin boyutuna göre yapsalar. Ben şahsen 1:5 oranında bazen daracık bazen geniş yollarda gezmeyi isterdim. Ülkelere özel mekanikler isterdim. Örneğin TR'de çevirme çok. Türkiyede çevrilme oranının yüksek olmasını isterdim. Benzerlik konusuna gelince eskileri fazla farklı hissettirmiyor ama yunanistan bana bi farklı geldi.

Oyun 2.5 dolar çünkü DLC'ler olmadan sarmıyor. DLC'leri de alsak yaklaşık 20 dolar falan eder. Neyse ki DLC'leri malum yoldan hallediyoruz. :)

Bahsettiğin DLC'ler 3-5 tane map'ten ibaret. Yoksa Tekerlekte 'Michelin' yazmadığı için sarmadığını İddia etmek komik olur. Lafı DLC'den ibaret bir oyuna getirmek oyunu Max 5-10 saat oynayan birinin sözleri olabilir.

@Penetrator God, kesinlikle. Ana oyuna ayrı para istedikleri yetmiyor gibi bir de DLC'leri için ayrı para istiyorlar. Gözü doymaz bunların.

ANA oyuna para istemeleri garibinize mi gidiyor ? :D DLC'ler pahalı da değil. Gereksiz sitem olmuş sanki yorumunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı