Steam ETS 2 %75 İndirimde!

• Konuyu başlatan Temsa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 27
  • Görüntüleme 1.727
Oyun güzel oyun fakat DLC almak lazım. Aynı haritayı gezmek insanı sıkıyor. DLC konusuna gelir isek ben hepsinin alınması tarafındayım Bundle’lar ucuz oluyor onlardan alın. Bu oyuna en az DLC için 700-800 köşeye koymak lazım. Hepsini geçen sene yazda 800’e aldım. Balkanlardan West yoktu sadece. Öyle aldım.

DLC'ler pahalı da değil.

Ana oyunu indirimli 2 dolar iken DLC'lerinin indirimli hali 94 dolar ediyor. :) Her neyse oyunu zaten oynamıyorum. Her harita DLC'si çıktığı zaman istedikleri parayı koşa koşa gidip verebilirsiniz. Beni ilgilendirmez.

Ana oyunu indirimli 2 dolar iken DLC'lerinin indirimli hali 94 dolar ediyor. :) Her neyse oyunu zaten oynamıyorum. Her harita DLC'si çıktığı zaman istedikleri parayı koşa koşa gidip verebilirsiniz. Beni ilgilendirmez.
Hocam 94 dolar dediğiniz trailer pack, paint job gibi gereksiz şeyler var. Trailer pack’lerin çoğu neredeyse aynı. 1 tane alsa kişi yeterli. Doğru diyorsunuz sizi ilgilendirmez fakat böyle direkt 94 dolar demeseydiniz iyiydi. Harite Bundle’ları 8-9 dolar bir şey. Toplasan etsen 25-30 dolar tutar büyük ihtimal hesaplamadım kafadan fiyat verdim. Belki daha az tutar. Heavy cargo bundlesi’de taş çatlasa 3 dolar civarıdır. Yani 94 dolar değil de maksimum oyuna harcayacağı para 30-32 dolardır. Eve geçtiğim vakit hesaplayıp güncelleyeceğim.

@Ozsoy, hesaplamasını yapabilir misiniz? Yorumumu ona göre güncelleyeyim.

@Ozsoy, acelem yok. Hesaplamasını yaptığınızda, beni etiketlersiniz.

@Ozsoy, acelem yok. Hesaplamasını yaptığınızda, beni etiketlersiniz.

ETS-2 Essentials(içinde ETS2 dahil.) (high power pack var.) Cargo bundle'yi alırsak ağır yükleri almış oluyoruz. Yüksek ihtimal 2 dolar civarı tutar 2 tane dlc var.

8.94 Dolar.

Balkan Bundle 12.82

Mediterranean Bundle
8.70 dolar.

Baltic bundle.

5.80

Toplam 36.26 dolar. Yükleri de dahil ettim.(trailer pack hariç) Şu anki kurla 1355,76TL. Bana kalırsa iyi para biriktirmiş kişilerin almasını tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı