ETS 2 Aldım

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben lisenin ilk yıllarında günde 5TL'ye okula gider gelirdim ( ulaşım ücretide dahil. ) O zamanlar o paranın 1 TL'si bile o zaman değerliydi. Oyun falan hayatta alamazdım yani aklıma bile gelmezdi. Şimdikiler babasının kartını alıp çatır çatır oyun alabildikleri için herkesi kendi gibi görüyorlar. Boşver alabildiğini al, oynayabildiğini oyna.

Ben lisenin ilk yıllarında günde 5TL'ye okula gider gelirdim ( ulaşım ücretide dahil. ) O zamanlar o paranın 1 TL'si bile o zaman değerliydi. Oyun falan hayatta alamazdım yani aklıma bile gelmezdi. Şimdikiler babasının kartını alıp çatır çatır oyun alabildikleri için herkesi kendi gibi görüyorlar. Boşver alabildiğini al, oynayabildiğini oyna.
:)
Arkadaşlar Steam'den Witcher3 yerine ETS 2 aldım. Doğru bir karar mı verdim?

Not: Direksiyon setim var, geri toplamalı ama gaz pedalı bozuldu yarın inşallah kablosunu lehimleyeceğim.

Direksiyonu Formula direksiyonu gibi kullanmaya karar verdim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı