Yok hocam vallahi siz kabul edin.
Tamam hocam.
Benden önce sen kabul et. Hayırlı geceler kardeşime
Yok hocam vallahi siz kabul edin.
Tamam hocam.
Sizede hocam.Benden önce sen kabul et. Hayırlı geceler kardeşime![]()
Kişiye göre değişir.Bu oyun bir tek bana sıkıcı geliyor sanırım. V5H direksiyonum var NFS'den öteye geçemedim.
Aslında yanlış. Baban zaten harçlık veriyor. Sen babana Takdir getirince zaten iste sana 30 TL bile verir.Hocam 12 yaşında kendine ait kredi kartı ve maaşı olmayan bir öğrenci için başlık açmaya değecek bir şey.
Aslında yanlış. Baban zaten harçlık veriyor. Sen babana Takdir getirince zaten iste sana 30 TL bile verir.
9 TL ya 9 TL. 1 milyon değil.Babamın bana para verdiğini nereden biliyorsun? Benim okul harçlığım yok, babam okuduğum okulun yanındaki okulun müdürü. E-okul notları her sen 97 üstü olan bir çocuğun takdir alması normal değil mi? Neyin ödülünü isteyeyim. Kredi kartı kullanmıyorum, çarşıya inmiyorum demiştim. Hangi posla nereye yatırıyım. Sence 8.sınıf olan birine oyun alırlar mı? Önünde LGS'si olan birine. Az akıl mantık...
Hocam anlatamıyorum galiba. Ben çarşıya inmiyorum, markete gitmiyorum sadece okula gidip geliyorum. Önümde LGS var bana oyun alma ihtimalleri nedir sence ?9 TL ya 9 TL. 1 milyon değil.
Senin oyun oynamak yerine daha çok ders çalıştığını biliyorlardır. 9 TL bir şey değil zaten alayım da çocuğum mutlu olsun mantığıdır bence.Hocam anlatamıyorum galiba. Ben çarşıya inmiyorum, markete gitmiyorum sadece okula gidip geliyorum. Önümde LGS var bana oyun alma ihtimalleri nedir sence ?
Senin oyun oynamak yerine daha çok ders çalıştığını biliyorlardır. 9 TL bir şey değil zaten alayım da çocuğum mutlu olsun mantığıdır bence.
12 yaşında Witcher 3 uygun değil zaten diye biliyorum.Hocam 12 yaşında kendine ait kredi kartı ve maaşı olmayan bir öğrenci için başlık açmaya değecek bir şey.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.