ETS 2 Aldım

Aslında yanlış. Baban zaten harçlık veriyor. Sen babana Takdir getirince zaten iste sana 30 TL bile verir.

Babamın bana para verdiğini nereden biliyorsun? Benim okul harçlığım yok, . E-okul notları her sene 97 üstü olan bir çocuğun takdir alması normal değil mi? Neyin ödülünü isteyeyim. Kredi kartı kullanmıyorum, çarşıya inmiyorum demiştim. Hangi posla nereye yatırıyım. Sence 8.sınıf olan birine oyun alırlar mı? Önünde LGS'si olan birine. Az akıl mantık...

Son düzenleme:
Babamın bana para verdiğini nereden biliyorsun? Benim okul harçlığım yok, babam okuduğum okulun yanındaki okulun müdürü. E-okul notları her sen 97 üstü olan bir çocuğun takdir alması normal değil mi? Neyin ödülünü isteyeyim. Kredi kartı kullanmıyorum, çarşıya inmiyorum demiştim. Hangi posla nereye yatırıyım. Sence 8.sınıf olan birine oyun alırlar mı? Önünde LGS'si olan birine. Az akıl mantık...
9 TL ya 9 TL. 1 milyon değil.

Hocam anlatamıyorum galiba. Ben çarşıya inmiyorum, markete gitmiyorum sadece okula gidip geliyorum. Önümde LGS var bana oyun alma ihtimalleri nedir sence ?
Senin oyun oynamak yerine daha çok ders çalıştığını biliyorlardır. 9 TL bir şey değil zaten alayım da çocuğum mutlu olsun mantığıdır bence.

Senin oyun oynamak yerine daha çok ders çalıştığını biliyorlardır. 9 TL bir şey değil zaten alayım da çocuğum mutlu olsun mantığıdır bence.

Kusura bakmayın hocam ama dediğinizin tam tersi. Oyuna verilen para =para israfı düşüncesindeler. Onun dışında iyi bir bilgisayarım bile yok. 4 GB RAM HD 4400 ekran kartı Celeron n3060. Bu sistem oyun almalık bir sisteme benziyor mu? Ben pek benzetemiyorum

Hocam 12 yaşında kendine ait kredi kartı ve maaşı olmayan bir öğrenci için başlık açmaya değecek bir şey.
12 yaşında Witcher 3 uygun değil zaten diye biliyorum.
Not: MP takılmayacaksan sıkabilir ama direksiyonun olduğundan sıkmayadabilir. Direksiyonun olduğu için doğru karar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı