MichaelSchofield
Decapat
ETS 2'de Amerikan park bulamıyorum. Tanıdıklarım var onlar da vermiyorlar. Tek dedikleri şey 3. parti yazılım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Avrupa 'da gerçekte böyle işler yaparsan başına neler gelebileceğini ve bu oyunun bir simülasyon oyunu olduğunu biliyorsun değil mi?ETS 2'de Amerikan park bulamıyorum. Tanıdıklarım var onlar da vermiyorlar. Tek dedikleri şey 3. parti yazılım.
Avrupa'da gerçekte böyle işler yaparsan başına neler gelebileceğini ve bu oyunun bir simülasyon oyunu olduğunu biliyorsun değil mi?
Modsuz park + sis farı bile yapılıyor, üçüncü parti yazılıma gerek yok, ben biliyordum nasıl yapıldığını ama bana saçma geldiği için yapmıyordum. YouTube'a yazarsan bir sürü kaynak çıkar, birine bakarak yaparsın. Save dosyasını encrypt etmen gerekiyor önce. Zaten videolarda detaylı paylaşmışlardır.Eki Görüntüle 2071714
Oda çok benze bir şekilde yapıyor, sadece onun kodunu bulman lazım.Reis ben Amerikan parktan bahsediyorum sis farı yapmak kolay onu bende kendi tırıma yaptım zaten.
O işleri bırakalı yıllar oldu, hayal meyal hatırlıyorum. Bir yerden izlemeden bende yapamam yani.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.