ETS 2 En Hızlı Tır Nedir?

Hocam burdaki olanları yaptım hala 12 vitesli gözüküyor.

Sorun değil, false positive.

Arkadaş söylemeyi unutmuş, yaptıkdan sonra oyunu yükle deyip oradan hızlı kaydetmeyi seçmeniz gerek.
Onu nasıl yapacağım?

Hocam buradaki olanları yaptım hala 12 vitesli gözüküyor.

Oyunu yükle deyip hızlı yüklemeyi seçmeniz gerek, inanın videoya hiç bakmadım önüme çıkanı attım yazmaya uğraşmamak için inşallah doğrudur ayrıca Yusuf hocamda anlatmış kendi yazısı ile, oda doğru anlatmış ama dediği işlemleri yaptıkdan sonra ana menüden oyunu kaydet butonuna tıklayın, oradan kayıt yükle deyin ve hızlı kayıt'ı seçin.

Hocam burdaki olanları yaptım hala 12 vitesli gözüküyor.

Onu nasıl yapacağım?
ETS2'ye girdiğinizde ayarların yanında Oyun Yükle&Kaydet seçeneği olacak oradan Oyun Yükle deyip hızlı kayıt dosyasını yükleyeceksiniz.

ETS2'ye girdiğinizde ayarların yanında Oyun Yükle&Kaydet seçeneği olacak oradan Oyun Yükle deyip hızlı kayıt dosyasını yükleyeceksiniz.
Ana ekranda göremedim öyle birşey.

Buldum tamam.

Bu tır çok kayıyor hocam normal mi?

Son düzenleme:
Arkadaşlar scania motoru daha hızlı. scania streamline motoru ile düz yolda max 163, volvo motoru ile yine düz yolda max 150 gördüm ayrıca volvonun motor devri 2000 iken scania'nın 2500 bu yüzden scania motoru kullanın

bu motor : /def/vehicle/truck/scania.streamline/engine/dc16_730_2.sii
buda şanzıman : /def/vehicle/truck/man.tgx/transmission/allison_retarder.sii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…