Çözüldü ETS 2 için el yapımı FFB direksiyon nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Çok araştırdım ama sürekli bir yerlerde link eksik veya az anlatımlı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam fbb kısmını bilimiyorum ama önce sana Arduino Leonardo lazım. 1 adet potansiyometre lazım ve potansiyometreyi sabitleyebileceğin bir yer lazım. 1 hafta önce yaptım ama fbb yok. Firmware atma sıkıntın varsa bana ulaşabilirsin.
Çok araştırdım ama sürekli bir yerlerde link eksik veya az anlatımlı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam fbb kısmını bilimiyorum ama önce sana Arduino Leonardo lazım. 1 adet potansiyometre lazım ve potansiyometreyi sabitleyebileceğin bir yer lazım. 1 hafta önce yaptım ama fbb yok. Firmware atma sıkıntın varsa bana ulaşabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam fbb kısmını bilimiyorum ama önce sana Arduino leanardo lazım 1 adet potansiyor metre lazım ve potansiyor metreyi sabitleye bileceğin bir yer lazım 1 hafta önce yaptım ama fbb yok. Firmware atma sıkıntın varsa bana ulaşabilirsin.

Acaba detaylı anlatımla linklerini atabilir misin daha ilk defa deneyeceğim.

Acaba detaylı anlatımla linklerini atabilir misin daha ilk defa deneyeceğim.

Hocam bende detaylı bulamdım kendi kendime ufak bir şeyler yaptım ama ilge ipek ve Bu kanaldan yardım aldım umarım işinize yarar.

knk bir kap alıyorsun içinden boru geçiriyorsun kabın ön ucuna direksiyonu monte ediyorsun.kabın önden girip arkadan çıkan borusu varya işte onun ortası kabın içinde olacak onun ortasına kadife koyuyorsun kadifeye bakacak şekilde mouse altını yan koyuyorsun bukardar mouse ile kontrol oluyor ama direksyonu nereye çevirirsen oraya gidiyor hızını mouse dpı yükselterek veya azaltarak yapabilirsin.

Kanka bir kap alıyorsun içinden boru geçiriyorsun kabın ön ucuna direksiyonu monte ediyorsun. Kabın önden girip arkadan çıkan borusu var ya işte onun ortası kabın içinde olacak onun ortasına kadife koyuyorsun kadifeye bakacak şekilde mouse altını yan koyuyorsun bukardar mouse ile kontrol oluyor ama direksyonu nereye çevirirsen oraya gidiyor hızını mouse DPI yükselterek veya azaltarak yapabilirsin.

Ama arkadaş Arduino ile potansiyo metre kunlanarak yapmak istemiş.

Kanka bir kap alıyorsun içinden boru geçiriyorsun kabın ön ucuna direksiyonu monte ediyorsun. Kabın önden girip arkadan çıkan borusu var ya işte onun ortası kabın içinde olacak onun ortasına kadife koyuyorsun kadifeye bakacak şekilde mouse altını yan koyuyorsun bukardar mouse ile kontrol oluyor ama direksyonu nereye çevirirsen oraya gidiyor hızını mouse DPI yükselterek veya azaltarak yapabilirsin.

Zaten öyle bir projem var yeni olarak Arduino ile yapmak istedim.

Zaten öyle bir projem var yeni olarak Arduino ile yapmak istedim.

Bencede mantıklı olan Arduino her oyunda mouse ile kontrol yok ve Arduino ile gaz h vites button box da yapılabilir şu an elinizde Arduino leanardonuz var mı frimware attınız mı?

El yapımı ETS 2 direksiyonu geliştirmek için gerekenler hatta bu dediğim proje ama kötü olduğu için yükselteceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı