ETS 2 ilerlemiyor

keadeN

Picopat
Katılım
20 Aralık 2020
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar yakın zamanda bir hileli save indirdim, oyuna kurdum oyuna girdiğim zaman o save ile araba gitmiyor ama kendi kaydıma geçtiğim zaman gidiyor. Bunun çözümü nedir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hile olduğunu yazmasaydınız keşke. "Ne, hile mi?" diye kafayı yiyenler gelecek şimdi. Motoru çalıştırdınız mı? Tuş atamalarını da kontrol edin bi'.
 
Merhabalar yakın zamanda bir hileli Save indirdim, oyuna kurdum oyuna girdiğim zaman o Save ile araba gitmiyor ama kendi kaydıma geçtiğim zaman gidiyor. Bunun çözümü nedir?

Bende de öyle bir hata olmuştu. Geçmiş oyun verilerini silince düzeldi. Ayarları gözden geçirin. Büyük ihtimal Save kaynaklı bir hata.
 
Merhabalar yakın zamanda bir hileli save indirdim, oyuna kurdum oyuna girdiğim zaman o save ile araba gitmiyor ama kendi kaydıma geçtiğim zaman gidiyor. Bunun çözümü nedir?
ETS 2'de kontroller, save dosyalarına bağlıdır. İndirdiğiniz kaynaktaki savei hazırlayan kişinin kontrolleri ile sizinkiler farklı olmuş, bu sebeple de bastığınız tuşlarla tırı yönlendiremiyor olabilirsiniz. Kontrollerin nasıl olduğunu teyit edin.
 
bütün kontrolleri normal oyunun verdiği halde kullanıyorum. Kontrolleri teyit ettim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…