ETS 2 klavye ile oynanır mı?

Hocam ben oyunu ilk aldığımda Klavye ile oynadım çok zevk alamadım. Sonra PS4 kolu ile oynadım muazzam zevk alıyorum şuan.
 
Fare ile oyna klavye işkence olur zevk almazsın.
Şu ayarları dene:
-w gaz.
-s fren.
-Q, e sinyaller.
-Mouse tekerliğ retarder.
-Shift ileri vites CTRL geri (otomatik şanzımanı tercih et zaten tırlar otomatik şu an) tam oto değil yalnız gene boşa alma veya D konumuna getireceksin.
-Caps Lock marş.

Aynı ben tek fark retarder.
 
Direksiyon kadar gerçekçi olmayacağından pek zevk vermez. Klavye + fare oynarsanız daha keyif alırsınız. Dönerken tuşa tık tık basmaktansa fareyi kaydırarak daha yumuşak dönüşler elde edebiliyorsunuz mesela, gayet keyifli oluyor.
 
Merhaba. Acaba ETS 2 klavye ile oynanır mı? Oynayan var mı varsa zevk alıyor musunuz?

Evet klavye ile oynayabilirsiniz. Tavsiyem elinizde bir direksiyon setiniz yok ise tamamiyle klavye ile değil de + fare ile de hassasiyeti daha iyi sağlayacağından önerebilirim. Örneğin oyun içinde sadece klavye ile oynadığınızda aracı hem gaz ve sağa sola dönüş yapmak istediğinizde aynı anda klavyeden dolayı bir gecikme durumu olacaktır. Bu sebeple klavyeden sadece aracı gaz fren için, geri kalan sağa sola dönüş içinde (ekstra hassas ayarları da mevcut) fare ile sağlarsanız daha bir keyifli olacaktır. Unutmadan fare hassasiyetini düşük ayarlarda tutmakta fayda var. Nitekim hassasiyeti arttırmanız aniden dönüşlere sebebiyet verecektir ki bu da kazaya davet çıkartabilir. İyi oyunlar!
 

Geri
Yukarı