ETS 2 - Logitech Driving Force Gt Direksiyon sorunu

Cevap için teşekkürler.

Ben söyle çözdüm. Keza böyle bir durum başkasının başına gelirse sizin dediğiniz gibi çözemezlarse ki her çözüm nihai olarak aynı olmuyor; şöyle çözebilirler:
Eki Görüntüle 109321

(Doğrusu resimdeki gibi olacak), sağ ve sola dönüşleri direksiyona "atamamak" ve belgelerim klasöründe ETS 2'nin dosyaları arasındaki "Config. CFG" dosyasını silmek.

Önce "Config. CFG" dosyasını sildim. Sonra oyuna girip bütün tuş atamalarını varsayılanlar a çevirdim. Sonra istediğim yerlere tekrar atama yaptım. Fakat sola ve sağa dönüşleri ellemedim.

Bu şekilde kesin çözüme ulaştım.

Cevap için çok teşekkürler.

Üstadım Allah razı olsun senden 2 gündür araştırıyorum ve nihayet çözümü sende buldum açıkçası benim direksiyonum Rampage V900s ama aynı yöntem bende de işe yaradı çok teşekkür ederim üstadım saygılar...

Cevap için teşekkürler.

Ben söyle çözdüm. Keza böyle bir durum başkasının başına gelirse sizin dediğiniz gibi çözemezlarse ki her çözüm nihai olarak aynı olmuyor; şöyle çözebilirler:
Eki Görüntüle 109321

(Doğrusu resimdeki gibi olacak), sağ ve sola dönüşleri direksiyona "atamamak" ve belgelerim klasöründe ETS 2'nin dosyaları arasındaki "Config. CFG" dosyasını silmek.

Önce "Config. CFG" dosyasını sildim. Sonra oyuna girip bütün tuş atamalarını varsayılanlar a çevirdim. Sonra istediğim yerlere tekrar atama yaptım. Fakat sola ve sağa dönüşleri ellemedim.

Bu şekilde kesin çözüme ulaştım.

Cevap için çok teşekkürler.

Dostum aradan 8 yıl geçmesine rağmen sorunuma çözüm buldun ya Allah senden razı olsun :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı