N Nrok Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 206 Çözümler 5 28 Ağustos 2022 #1 ETS 2'de Heavy Cargo Pack'im var ama serbest çalışta 61 tonluk lokomotif yükü yok. Bu yükü nasıl alırım?
ETS 2'de Heavy Cargo Pack'im var ama serbest çalışta 61 tonluk lokomotif yükü yok. Bu yükü nasıl alırım?
Çözüm N N Nrok 29 Ağustos 2022 Truckersbook'u denedim. ETS 2'ye girerken kayıt yükleme hatası veriyor açılmıyor. Single Player için çözüm bulamadım ama Truckers MP için çözüm buldum. Bu videoyu izleyerek sorunu çözebilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Truckersbook'u denedim. ETS 2'ye girerken kayıt yükleme hatası veriyor açılmıyor. Single Player için çözüm bulamadım ama Truckers MP için çözüm buldum. Bu videoyu izleyerek sorunu çözebilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KryAldmr Kilopat Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 124 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Ryzen 5 5600 Anakart: Gigabyte B450M K Ekran Kartı: Zotac RTX 4060 8 GB Ram: XPG Gammix D35 2x8 GB 3200Mhz Kasa: Powerboost P1882BW - 650W PSU Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2022 #2 Nrok dedi: ETS 2'de Heavy Cargo Pack'im var ama serbest çalışta 61 tonluk lokomotif yükü yok. Bu yükü nasıl alırım? Genişletmek için tıkla... Benim gözlemlediğim kadarıyla sürekli çıkan bir yük değil. Farklı şehirlere bak farklı zamanlarda bak illaki çıkıyor. Artı 0 Eksi
Nrok dedi: ETS 2'de Heavy Cargo Pack'im var ama serbest çalışta 61 tonluk lokomotif yükü yok. Bu yükü nasıl alırım? Genişletmek için tıkla... Benim gözlemlediğim kadarıyla sürekli çıkan bir yük değil. Farklı şehirlere bak farklı zamanlarda bak illaki çıkıyor.
Gusein Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 766 Çözümler 6 Yer Azerbaycan/Bakü 28 Ağustos 2022 #3 Virtual speditor ile kuruyorsunuz. Programın nasıl kullanılacağı hakkında YouTube'da bir sürü video var. Yapamazsanız yardımcı olurum. Artı 0 Eksi
Virtual speditor ile kuruyorsunuz. Programın nasıl kullanılacağı hakkında YouTube'da bir sürü video var. Yapamazsanız yardımcı olurum.
KS KS N Nrok Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 206 Çözümler 5 29 Ağustos 2022 #4 Gusein dedi: Virtual speditor ile kuruyorsunuz. Programın nasıl kullanılacağı hakkında YouTube'da bir sürü video var. Yapamazsanız yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... Video buldum deneyeceğim, yapamazsam yazarım. Yapamadım, Virtual speditordan test etmek için domates yükü aldım (ekte SS var) ama yükü aldığım şirkete gittiğimde domates yükü yoktu (ekte SS var) Tamam yaptım, tek sorun kaldı. Lokomotif yükünü ekte işaretlediğim yerde bulamadım adı ne? Dosya Ekleri 1.png 851,2 KB · Görüntüleme: 104 2.png 104,9 KB · Görüntüleme: 97 Ekran görüntüsü 2022-08-29 022856.png 94,2 KB · Görüntüleme: 106 Son düzenleme: 29 Ağustos 2022 Artı 0 Eksi
Gusein dedi: Virtual speditor ile kuruyorsunuz. Programın nasıl kullanılacağı hakkında YouTube'da bir sürü video var. Yapamazsanız yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... Video buldum deneyeceğim, yapamazsam yazarım. Yapamadım, Virtual speditordan test etmek için domates yükü aldım (ekte SS var) ama yükü aldığım şirkete gittiğimde domates yükü yoktu (ekte SS var) Tamam yaptım, tek sorun kaldı. Lokomotif yükünü ekte işaretlediğim yerde bulamadım adı ne?
Gusein Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 766 Çözümler 6 Yer Azerbaycan/Bakü 29 Ağustos 2022 #5 Yanlış hatırlamıyorsam train_part olmalı. Artı 0 Eksi
E Ekrem98 Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 153 29 Ağustos 2022 #6 Nrok dedi: ETS 2'de heavy cargo Pack'im var ama serbest çalışta 61 tonluk lokomotif yükü yok. Bu yükü nasıl alırım? Genişletmek için tıkla... TruckesbooK'den istediğiniz yükü rotayı ayarlayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Nrok dedi: ETS 2'de heavy cargo Pack'im var ama serbest çalışta 61 tonluk lokomotif yükü yok. Bu yükü nasıl alırım? Genişletmek için tıkla... TruckesbooK'den istediğiniz yükü rotayı ayarlayabilirsiniz.
KS KS N Nrok Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 206 Çözümler 5 29 Ağustos 2022 #7 Gusein dedi: Yanlış hatırlamıyorsam train_part olmalı. Genişletmek için tıkla... Train_part yok. Ekrem98 dedi: Truckesbook'den istediğiniz yükü rotayı ayarlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Olmadı. Nrok dedi: Tamam yaptım, tek sorun kaldı. Lokomotif yükünü ekte işaretlediğim yerde bulamadım adı ne? Genişletmek için tıkla... Bunun cevabını öğrenebilirsem sorun kalmayacak. Son düzenleme: 29 Ağustos 2022 Artı 0 Eksi
Gusein dedi: Yanlış hatırlamıyorsam train_part olmalı. Genişletmek için tıkla... Train_part yok. Ekrem98 dedi: Truckesbook'den istediğiniz yükü rotayı ayarlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Olmadı. Nrok dedi: Tamam yaptım, tek sorun kaldı. Lokomotif yükünü ekte işaretlediğim yerde bulamadım adı ne? Genişletmek için tıkla... Bunun cevabını öğrenebilirsem sorun kalmayacak.
E Ekrem98 Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 153 29 Ağustos 2022 #8 Nrok dedi: Train_part yok. Olmadı. Bunun cevabını öğrenebilirsem sorun kalmayacak. Genişletmek için tıkla... Uzun zamandır oynamıyorum YouTube Nrok dedi: Train_part yok. Olmadı. Bunun cevabını öğrenebilirsem sorun kalmayacak. Genişletmek için tıkla... Truckesbook'da locomotive diye geçiyor Artı 0 Eksi
Nrok dedi: Train_part yok. Olmadı. Bunun cevabını öğrenebilirsem sorun kalmayacak. Genişletmek için tıkla... Uzun zamandır oynamıyorum YouTube Nrok dedi: Train_part yok. Olmadı. Bunun cevabını öğrenebilirsem sorun kalmayacak. Genişletmek için tıkla... Truckesbook'da locomotive diye geçiyor
KS KS N Nrok Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 206 Çözümler 5 29 Ağustos 2022 #9 Truckersbook'u denedim. ETS 2'ye girerken kayıt yükleme hatası veriyor açılmıyor. Single Player için çözüm bulamadım ama Truckers MP için çözüm buldum. Bu videoyu izleyerek sorunu çözebilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 30 Ağustos 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
Truckersbook'u denedim. ETS 2'ye girerken kayıt yükleme hatası veriyor açılmıyor. Single Player için çözüm bulamadım ama Truckers MP için çözüm buldum. Bu videoyu izleyerek sorunu çözebilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et