Çözüldü ETS 2 lokomotif yükü yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Truckersbook'u denedim. ETS 2'ye girerken kayıt yükleme hatası veriyor açılmıyor.

Single Player için çözüm bulamadım ama Truckers MP için çözüm buldum.
Bu videoyu izleyerek sorunu çözebilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
ETS 2'de Heavy Cargo Pack'im var ama serbest çalışta 61 tonluk lokomotif yükü yok. Bu yükü nasıl alırım?
Benim gözlemlediğim kadarıyla sürekli çıkan bir yük değil. Farklı şehirlere bak farklı zamanlarda bak illaki çıkıyor.

Virtual speditor ile kuruyorsunuz. Programın nasıl kullanılacağı hakkında YouTube'da bir sürü video var. Yapamazsanız yardımcı olurum.

Video buldum deneyeceğim, yapamazsam yazarım.

Yapamadım, Virtual speditordan test etmek için domates yükü aldım (ekte SS var) ama yükü aldığım şirkete gittiğimde domates yükü yoktu (ekte SS var)

Tamam yaptım, tek sorun kaldı. Lokomotif yükünü ekte işaretlediğim yerde bulamadım adı ne?

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    851,2 KB · Görüntüleme: 104
  • 2.png
    2.png
    104,9 KB · Görüntüleme: 97
  • Ekran görüntüsü 2022-08-29 022856.png
    Ekran görüntüsü 2022-08-29 022856.png
    94,2 KB · Görüntüleme: 106
Son düzenleme:
Son düzenleme:
Truckersbook'u denedim. ETS 2'ye girerken kayıt yükleme hatası veriyor açılmıyor.

Single Player için çözüm bulamadım ama Truckers MP için çözüm buldum.
Bu videoyu izleyerek sorunu çözebilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı