ETS 2 MP haksız yere mi ban yedim?

Nicksiz ayva

Hectopat
Daha fazla  
ETS 2 MP'den bugün 21 gün ban yedim ve bu ban biraz bana mantıksız geliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Solda gelen Mercedes tırı olan benim ve bu banın bana mantıksız gelme sebebi ben dümdüz devam ediyorum adam sola sinyal verip geçmek istiyor bende yoluma devam ediyorum frene basması gerekiyorken frene basmıyor ve burada banı yiyen ben oluyorum sizce bu banı haketmiş miyimdir?

Hocam yanlış anlamayın ama: Kırmızıyı görmedim ve kırmızı ışık ihlali yaptığımın farkındayım zaten bana doğru gelen yavaş ilerliyor frene bassa direkt duracak ama basmıyor.
2019 nisan ayında sinirli bir anımda tek yön olmasına rağmen oldukça geniş bir yola girdim.
Karşıdan olduğum yola, egeanın girmek üzere olduğunu gördüm. Girmesin diye selektör yaptım korna bastım girdi. Yanyana geçsek çok rahat geçecektik. Gittim 20 km hızla bilerek önden çarptım. Tamponun köşesi çok minik kırıldı ve egeanın tampon boyası çok az kalktı. İndim bağırdım ters yön değil mi giremezsin kardeşim bu yola diye. Adam polis çağırdı tutanak tutuldu. Adam diyorki ben yavaşladım durma noktasına geldim bilerek üzerime kırdı. Yol tek yön bundan dolayı görmedim karşıdan araba girmesi yasak dedim %100 hatalı bulundu. Halbuki görmüştüm gittim bilerek vurdum :D Hakkımı helal etmiyorum sana diyor. Asıl ben etmiyorum defol yolundan git. Kısacası kurallara paşa paşa uyacaksınız. Altımdaki araba transporter falan olsa en az 40 ile vururdum.

Yani kısacası o adam seni görse dahi fren yapmak zorunda falan değil. İnadına gazada bassa dönüp üzerinede kırsa %100 haksızsın.
Mesela altımda kamyon olsa yeşil ışıkta geçiyor olsam kırmızı ışıkta geçen bir aracı görüp frenleme şansım olsa basmam ben frene. Trafikte çok vasıfsız it kopuk var. Temizlenmeleri lazım

Son düzenleme:
Haksız yere değil. Sen kırmızı ışıkta geçiş yapıp kazaya sebebiyet veriyorsun. Orada adamın durması gibi bir şey söz konusu değil, eğer orada fren yapıp dursan yine ban yememe ihtimalin vardı ama çarparak cezayı almışsın. Kuralları baştan aşağıya okumadan MP oynamanı tavsiye etmem, forumda bu güne kadar "haksız ban" diye açılıp haksız olanını daha görmedim. MP'de haksız ban çok nadir atılır zaten, eğer haksızsa da kaldırılır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı