ETS 2 multiplayer arkadaşla nasıl buluşulur?

• Konuyu başlatan Alfirk
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 7.592
Ekledim hocam teşekkürler. Adım Bekir kedi resmi var :)
Save yükleyin. Kendi dorsenizi alın içine ister yük koyun ister yük koymayın kendi isteğinize bağlı. Zaten garajlar arası ışınlanma mevcut ikinizde aynı save'i kullanırsanız aynı yerde doğarsınız zaten.

Hocam ikinizde %100 save dosyası kurunuz istediğiniz garaja gidebilirsiniz bu sayede.

Profil geliştirmeye önem veriyorsanız para biriktirip aynı şehirden garaj almanız gerekiyor. Ancak sınırsız para ve tüm şehirlerin keşfedildiği birçok profil var. Bunları kurarak her şehirden garaj ve istediğiniz tırı alıp kullanıp buluşabilirsiniz. Kendi profilinizi de silmeniz gerekmez.

Tüm garajlar satın alınmış, sınırsız para, 1000 level ve 76 tane de çalışan var bu profilde.
Arkadaşlar öncelikle çok teşekkür ediyorum bu yardımınızla arkadaşımla sürüş yapabildik ama iki sorun var bunlar:

1) İkimizde de İskandinavya DLC si var yüzde yüz save indirdik profile girdik ama Norveç yani İskandinavya kapalıydı haritada. Her yer her nokta açık ama İskandinavya kapalıydı bu yüzden Norveç yollarında sürüş yapamadık.

2) Garajlar arasında ışınlanma ile kendi son model tırımızla aynı şehirde buluştuk bir şirkete gittik iş alıp sürüş yapalım diye ama arkadaşta farklı bende farklı işler şehirler çıktı olmadı yani. Mecburen tek seferlik iş alarak yaptık ama bu seferde tırlar çok kötüydü.

Yani bu iki sorunu nasıl çözeriz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı